Martinova izvedba pjesme "Sjaj u tami" najgledaniji video u Hrvatskoj

MARTIN KOSOVEC/VOICE
Pobjednik četvrte sezone glazbenog showa "The Voice Hrvatska" 18-godišnji je maturant Martin Kosovec. Mladi glazbenik u vrlo je kratkom roku postao simbol glazbenog talenta u Hrvatskoj, nakon što je osvojio srca publike i žirija u četvrtoj sezoni emisije "The Voice Hrvatska".
 
Martin je briljirao kroz natjecanje s izvedbama koje su oduševile Hrvate i ljude diljem regije, a koje su nastavili gledati i na društvenim mrežama.
 
Jedna od najzapaženijih izvedbi mladog glazbenika bila je njegova interpretacija Massimove pjesme "Sjaj u tami". Upravo je ta snimka iz finalne emisije showa postala najgledaniji video u Hrvatskoj - prva je u YouTube trendingu i u samo jedan dan prikupila je preko 230 tisuća pregleda.
 
No, osim "Sjaja u tami", još dvije Martinove izvedbe trenutno se nalaze u top 10 najgledanijih videa. "Unchained Melody" trenutno je na četvrtom mjestu s preko 430.000 pregleda u samo osam dana.
 
Gledatelji i pratitelji na društvenim mrežama veliki su interes pokazali i za HTV-ovu emisiju "U fokusu", u kojoj je dan nakon velike pobjede gostovao Martin sa svojom mentoricom Vannom.
Video je objavljen na YouTube kanalu Hrvatske radiotelevizije, a u samo 18 sati prikupio je preko 47 tisuća pregleda.
 
U svojem prvom gostovanju uživo otkrio je, između ostalog, najljepše i najteže trenutke sudjelovanja u showu, ali i dotaknuo se teme da su njegovi videi ovih dana najgledaniji u Hrvatskoj.
- Drago mi je zbog toga. Jedva čekam napisati nešto originalno, da ljudi čuju i nešto moje i da se vežu za to, rekao je Martin voditeljici Antoniji Ćosić.
 
IZVOR: HRT

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.