Detour sprema koncertnu poslasticu ove subote u zagrebačkom Saxu

Detour sprema koncertnu poslasticu ove subote u zagrebačkom Saxu

Nakon dugih osam godina Detour se vraća u Sax na krilima posljednjeg singla i spota “Imaš sebe” koji je svjetlo dana ugledao prije dva tjedna, a dolazi s njihovog vrlo hvaljenog albuma "Master Blaster". Koncert će se održati u subotu, 4.11. s početkom u 22h, dok će Sax svoja vrata otvoriti u 21h.

“Iskreno se veselimo koncertu u Saxu, jer zadnji put smo svirali prije više od osam godina i bilo je stvarno sjajno, pa se nadamo to i ponoviti. U Sax dolazimo nakon velikog broja odrađenih koncerata u sklopu „Master Blaster“ turneje, kojom smo promovirali naš aktualni album i u odličnoj sviračkoj formi. Repertoar ćemo ponešto prilagoditi svečanom događanju, 25. rođendanu Saxa, dakle bit će primjereno slavljenički. Zahvaljujemo Saxu što nas je pozvao na svoj rođendan i želimo mu još puno dobrih godina, a vas pozivamo da nam se pridružite u slavlju”, izjavio je frontman i autor Nenad Borgudan.

Svi koji imalo poznaju Detourov opus znaju da je njihovo ime jamac vrhunskih nastupa koji obiluju pozitivnom energijom i dobrim vibracijama, a sigurno će tako biti i ovu subotu Saxu pa bi bila velika šteta propustiti ovaj koncert!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 17 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i preko njihovog weba, kao i tijekom radnog vremena kluba u Palmotićevoj 22/2.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.