Valentin & Vladimir Kočiš Zec donose vam pjesmu "Lude godine"

Valentin & Vladimir Kočiš Zec donose vam pjesmu "Lude godine"
Novu skladbu u izdanju Croatia Rcordsa promovirali su i dvojac Valentin & Vladimir Kočiš Zec, a pjesma nosi naslov "Lude godine". 
Valentin, iskusni glazbenik, producent i snimatelj predstavlja spot za novi singl sa svog albuma "Uzmi ili ostavi" pod nazivom "Lude godine". Dugogodišnji prijatelj i popularni glazbenik Vladimir Kočiš Zec sa Valentinom je otpjevao ovu radiofoničnu pjesmu te je odsvirao i solo gitare.  
Tekst, glazbu i aranžman napisao je Zdravko Valentin koji je radio i cijelu tonsku te video produkciju. Mastering pjesme napravio je Mauro Širol u Croatia Records Studiju.
Valentin i Zec slave 10 godina konstantnog druženja, prijateljstva te raznih snimanja i putovanja, a Valentin je (osim nekih glazbenih snimanja) režirao i snimao njegovih zadnjih deset video spotova. Iako su različitih generacija ova pjesma je zaokružena priča njihovih druženja svih ovih ludih godina.
Prošle godine Valentin je objavio album "Uzmi ili ostavi" koji odiše nostalgičnim pop-rock zvukom. Autor je glazbe, teksta i aranžmana za sve pjesme na albumu, a potpisuje i produkciju, snimanje i miks albuma.
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.