Vrijeme je za "Kino i kokice" s grupom Bang Bang! Novi album uskoro u prodaji, koncertna promocija i proslava 10. rođendana u Boogaloou

Vrijeme je za "Kino i kokice" s grupom Bang Bang!  Novi album uskoro u prodaji, koncertna promocija i proslava 10. rođendana u Boogaloou
Croatia Records najavljuje - Vrijeme je za "Kino i kokice" s grupom Bang Bang!  Novi album uskoro u prodaji, koncertna promocija i proslava 10. rođendana u Boogaloou. 
Treći studijski album grupe Bang Bang nosi naziv "Kino i kokice" te stiže ekskluzivno na digitalne platforme u petak, 29. rujna. Već tjedan iza u prodaji će se naći i fizičko izdanje na CD-u, a novi album zaživiti će i u koncertnom prostoru, i to u Boogaloou 7. listopada na promociji albuma, za koju Bang Bangovci pripremaju puno iznenađenja. Ovaj koncert ujedno je i proslava 10 godina rada benda koji je ostavio trag podarivši nam neke od fantastičnih hitova poput "Imam", "Superstar", "Sebi dovoljni", "Kako stoje stvari", "Papar i sol"

"Naš treći album pod nazivom 'Kino i kokice' izaći će taman koji dan prije koncerta i jako nas veseli da smo uspješno tempirali objavljivanje 10 novih pjesama za 10. godišnjicu benda i to sve u 10. mjesecu! Na novom albumu poigrali smo se sa različitim žanrovima, od rocka, popa, hip hopa i bluesa i baš zbog toga nosi naziv 'Kino i kokice' - za svakog po nešto, zavali se, uzmi kokice i izaberi svoj film!" - poručuje Hrvoje Prskalo.
I nakon svih ovih uspjeha, samo su nastavili raditi i graditi uspješnu karijeru. Nakon rođendanskog koncerta u klubu Boogaloo, Bang Bang planira slavljeničku koncertnu turneju po Hrvatskoj, ali i snimanje best off albuma s akustičnim obradama najvećih hitova.

"U Boogaloou će svatko imati priliku nabaviti i svoj primjerak CD-a, a na bini će nam se pridružiti i nekoliko dragih nam gostiju koje nećemo otkriti, neka to bude iznenađenje za sve koji dođu s nama proslaviti rođendan. Proći ćemo kroz presjek sva tri albuma, premijerno izvesti dvije, još neobjavljene pjesme i glasno proslaviti 10 godina benda!" - navodi Lara Antić.

Foto: Raul Brzić
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.