Popularni Džentlmeni predstavljaju svoj novi hit "Umoran sam"

Popularni Džentlmeni predstavljaju svoj novi hit "Umoran sam"

Popularni Džentlmeni predstavljaju svoj novi hit "Umoran sam". Upravo s tom pjesmom nastupili su na ovogodišnjem požeškom festivalu "Zlatne žice Slavonije". Kao predstavnici novog, pop-tamburaškog vala, i na novom singlu ostali su vjerni svojoj modernoj i prepoznatljivoj produkciji. 
Ovaj osječki tamburaški sastav već godinama koketira s bubnjevima, raznim udaraljkama, električnim gitarama i drugim, ne nužno tamburaškim instrumentima. 
Glazbu za pjesmu "Umoran sam" potpisuje Darko Čuvidić, a tekst je napisao doajen domaće pisane riječi Željko Krznarić. Na aranžmanu pjesme, Čuvidiću se pridružio Željko Nikolin, najbolji osječki glazbenik, te je svojim producentskim rukopisom na snimci udario još jedan prepoznatljiv pečat.  
Režiju, montažu i produkciju spota radio je Mario Šulina, a rasvjetu je postavio Ivan Pešorda. Radnja spota snimana je u kafanskom miljeu što se jako dobro uklopilo u ovu sjetnu pjesmu u kojoj nam Džentlmeni poručuju: 

"Umoran sam, umoran
oči su mi magle pune
nema nikog da ga znam
da na ljubav mi se kune"

Nesumnjivo je da su Džentlmeni ušli u fazu u kojoj su se maksimalno angažirali na svim područjima svog glazbenog djelovanja, pa se od njih očekuje još puno novih pjesama i još više dobrih nastupa koje su ovi tamburaši iz Osijeka doveli do savršenstva. Džentlmeni su "umorni", ali samo u svojoj novoj pjesmi.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.