Uoči izlaska albuma "Underground", Prljavo kazalište predvođeno Davorinom Bogovićem snimilo videospot za drugi singl "Pronađi me"

Uoči izlaska albuma "Underground", Prljavo kazalište predvođeno Davorinom Bogovićem snimilo videospot za drugi singl "Pronađi me"
Uoči izlaska albuma "Underground"Prljavo kazalište predvođeno Davorinom Bogovićem snimilo je videospot za drugi singl "Pronađi me". Nakon "Svemirskog tobogana" u kojem su se poigrali umjetnom inteligencijom te time postali među prvima na ovim prostorima koji su snimili AI 3D video, za drugi spot su odabrali klasičan video i uvijek atraktivnu Veneciju.

Glazbu za drugi službeni singl potpisuje Alen Kraljić, a tekst riječka kantautorica Mirna Škrgatić koja se Davorinu Bogoviću pridružila u otkrivanju Venecije u vožnji gondolom.

"Alen Kraljić me nazvao prije dvije godine da radi na jednom tekstu. Svidio mi se i napisala sam svoju polovicu i otpjevala demo kod njega u studiju. Tekst je možda lascivan, ali ništa pretjerano u odnosu na tekstove nekih svjetskih hitova. Samo snimanje spota je bilo zabavno jer s Bogovićem nema loše energije unatoč vrućini i činjenici da smo sve snimili u jednom danu", rekla je Mirna.

Dugoočekivani "Underground" izlazi u petak, 22. rujna u digitalnom obliku, a ako je suditi po "Svemirskom toboganu" Prljavci se zvukom i stihovima vraćaju korijenima. 

"Album 'Undergroud' smo zamislili kao album kojim se vraćamo korjenima što smo pokazali i s prvim singlom. Imamo već iskustva s našim 'street izričajem' i prozivanjem da smo šund. Važno nam je mišljenje naše publike, a sigurni smo da će biti jako puno onih kojima će se svidjeti to što smo napravili"objasnio je File

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.