Svečano uz Međunarodni dan žena i u Domu za starije i nemoćne Varaždinske županije

ČAČIĆ DOM

U Domu za starije i nemoćne osobe u Varaždinu, danas 8. ožujka, održana je tradicionalna proslava Međunarodnog dana žena. Prigodni program za sve korisnice i gošće Doma za starije i nemoćne pripremili su i  izveli samo muškarci. Današnji dan posvećen ženama čestitao je i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

- Danas je poseban dan kad ženama iskazujemo poštovanje. Ovo je jedan lijepi čin i nitko se tom trenutku ne bi trebao suprotstavljati. Ove godine obilježava se sto godina od prvog službenog obilježavanja Međunarodnog dana žena. Želim vam da ugodno provedete ovaj dan, dan posvećen upravo vama ženama. – naglasio je župan u svojoj čestitki. 

Sve najbolje i najljepše želje povodom Međunarodnog dana žena zaželjela je i ravnateljica Doma za starije i nemoćne Vesna Vidović Oreški, koja je i zahvalila županu što je već drugu godinu zaredom došao upravo u Dom za starije i nemoćne kako si s korisnicama obilježio Međunarodni dan žena. 

- Ovu tradiciju njegujemo od prvog dana postojanja Doma za starije i nemoćne i sigurno ćemo ju nastaviti i dalje. Ovdje u Domu mi smo ženski kolektiv, naime, od 97 stalno zaposlenih 90 je nas žena, a što je tiče korisnika na današnji dan od ukupno 360 korisnika 261 su žene.  – naglasila je Vidović – Oreški.

Nakon prekrasnog programa kojeg su izveli muški korisnici Doma, župan Radimir Čačić podijelio je ruže ženama, a u podjeli mu se pridružio i predsjednik Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Vladimir Kozjak.

Na današnjoj proslavi uz župana Čačića i predsjednika Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Varaždinske županije Vladimira Kozjaka, prisutna je bila i Mira Letić, predsjednica Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.