Sitnice koje mogu upropastiti najljepši dan u životu svake žene

Sitnice koje mogu upropastiti najljepši dan u životu svake žene

Vjenčanje je u životu buduće mladenke dan velikog očekivanja, nerijetko i najljepši dan u životu, no postoje određene beauty sitnice na koje se obavezno treba obratiti pozornost kako ulazak u bračnu luku ne bi bio nalik horor filmu.San svake mladenke je upravo na dan vjenčanja zablistati u punom sjaju, prirodnom ljepotom uz uporabu preparativne i dekorativne kozmetike, no greška broj jedna i značajna sitnica koju mnoge mladenke zaboravljaju jeste da priprema kože ne počinje i ne završava s danom vjenčanja nego puno ranije. Jer naše lice pamti svaki stres, dehidraciju, neuklanjanje nečistoća s lica, traume i utjecaje vremenskih neprilika, koje se ne mogu izbrisati u jednom danu i to baš na dan vjenčanja.

Njega lica

Stoga je beauty imperativ broj jedan da zablistamo na vjenčanju fokusirana njega lica, koja treba početi najmanje tri mjeseca prije vjenčanja.

Najbolji način da se pobrinete za svoju kožu je savjetovanje s beauty stručnjakom. Kozmetičar vam može pregledati kožu i napraviti dijagnostiku te objedniti poseban program tretmana njege u salonu i kod kuće koji će vašoj koži najbolje odgovarati. Profesionalni tretmani lica u salonu bi se trebali raditi svakih 21 dan. Za još bolje rezultate profesionalnih tretmana koje radite u salonu, svakodnevno čišćenje i toniranje kod kuće je presudno. Vrlo je značajna uporaba u tom razdoblju anti-aging proizvoda, bogatih prirodnim antioksidansima, koji dubinski čiste kožu kako bi ju potaknuli na rad na najvišoj razini. Ako to već ne radite, svakako savjetujem da radite piling i koristite masku dva puta tjedno. Takav režim njege pomaže u nakupljanju mrtvih stanica kože koje mogu zagušiti i začepiti ten. Redoviti pilinzi i maske podržava i stimuliraju prirodne funkcije kože. Za dodatnu njegu, svakako savjetujem korištenje preparata za dubinsku hidrataciju i detox kože, za svjetliji, jasniji, zdraviji ten   – skreće pozornost poduzetnica Sanja Buinjac, vlasnica Ageness Beauty Instituta, te Loyalty članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. 

Ne dopustite da vam mali znakovi beauty nepažnje naprave veliki stres tijekom vjenčanja

Ova poduzetnica i stručnjakinja za područje njege lica i tijela, ističe da se mnoge djevojke i žene uoči vjenčanja fokusiraju na potragu za haljinom, savršenim cvjetnim aranžmanima, ukusnim kolačima u kojima će uživati gosti, dok zapuste temeljnu brigu o sebi, posebice njezi lica, koja kroz tragove umora, stresa i dehidracije poput bumeranga oduzima ljepotu koju svaka mladenka želi sačuvati. 

Mladenke trebaju voditi računa na mogućnost pojave mrlja i hiperpigmentaciju na licu, što također treba tretirati kvalitetnim beauty tretmanima, kao i uklanjanje suhih, dehidriranih stanica kože, kako bi se otkrila svježa, glatka  i mlada koža koja se nalazi ispod nje. Potrebno je povesti računa i o rješavanju i tretmanu nepravilnosti ili sitnih linija i bora na licu – savjetuje vlasnica Ageness Beauty Instituta.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.