Uspješno završen košarkaški kamp Rab 2020.

Kamp Rab

Međunarodni Košarkaški kamp Rab 2020.  za djevojčice i dječake održan je od 19. do 26. kolovoza i to na europskom otoku sporta Rabu. Naime Rab je 2019. godine proglašen europskim otokom sporta (European Island of Sport).

Odrađeno je sedamnaest sati treninga, učinjeno preko 58740 koraka i savladano 2520 stepenica od odmarališta u kojem su bila djeca smještena do dvorane.  U slobodno vrijeme sudionici su posjetili znamenitosti otoka. U kampu su ove godine bila djeca iz Koprivnice, Đelekovca, Drnja, Legrada, Zadra, Zagreba i Raba. Svi sudionici kao i roditelji izuzetno su zadovoljni. Sve je odrađeno u skladu s epidemiološkim preporukama. Već je dogovorena daljnja suradnja s trenerima da svaka dva mjeseca odrade pokazne treninge kako bi se rapska košarka podigla na višu razinu. Svi učesnici i treneri vraćaju se prepuni emocija jer je Rab projekta uspio iznad očekivanja. – rekao je  Dražen Cesar. 

O kvaliteti rada s djecom i potrebi takvih kampova već je pokrenuta inicijativa da se od iduće godine kamp digne na državnu razinu!

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.