Domovinski pokret i partneri predstavili Izbornu listu 3. izborne jedinice

Domovinski pokret i partneri predstavili Izbornu listu 3. izborne jedinice

Predsjednik DP-a Ivan Penava i suradnici obišli Stubicu, Mariju Bistricu, Varaždin i Čakovec

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava i glavni tajnik DP-a Josip Dabro u nedjelju su obišli 3. izbornu jedinicu zajedno s kandidatima DP-a i koalicijskih partnera s izborne liste. U Krapinsko-Zagorskoj županiji susreli su se s građanima Gornje Stubice i prisustvovali svetoj misi na Bijelu nedjelju u Mariji Bistrici, da bi poslijepodne u Varaždinu službeno predstavili sve kandidate s izborne liste 3. izborne jedinice. Tom su se prilikom okupljenim članovima DP-a, simpatizerima Domovinskog pokreta i građanima Varaždina obratili predsjednik DP-a grada Varaždina Toni Pernek, nositelj liste ove stranke u 3. izbornoj jedinici Davor Dretar i predsjednik Domovinskog pokreta, gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

- Ustanimo kako bismo donijeli promjene na dobrobit hrvatskih građana i ostanimo u Hrvatskoj iz koje su u proteklom razdoblju iselile stotine tisuća naših građana – čulo se u obraćanju čelnika Domovinskog pokreta. Izađimo na izbore 17. travnja i tako donesimo promjene na dobrobit svih građana Hrvatske – jasna je bila poruka ovog predizbornog skupa.

Članovi DP-a s liste 3. izborne jedinice potom su obišli središte Međimurske županije te se susreli s građanima Čakovca.

Nositelj liste Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera Pravo i pravda, Demokratskog HSS-a i Zelene liste 3. izborne jedinice je saborski zastupnik i predsjednik kluba zastupnika u Saboru Davor Dretar, a na listi su: poduzetnica i modna dizajnerica Ivančica Pahor, prvostupnik teološko-religijske znanosti iz Zaprešića Davor Raspasović, hrvatski branitelj, ratni izvjestitelj i novinar iz Novog Marofa Davor Pejnović, ekonomist Marijan Hohnjec, bojnik HV-a, kineziolog i županijski vijećnik Krapinsko-zagorske županije Marijan Tupek, sudionik Domovinskog rata do umirovljenja na poslovima urbanizma i prostornog uređenja Varaždinske županije, ujedno i orguljaš i kantor župe Svetog Nikole u Varaždinu Ivan Jaklin, sudionica Domovinskog rata i dentalna tehničarka iz Međimurja Draga Keler, zaposlenik Hrvatske radiotelevizije iz Općine Bistra Robert Žižanović, diplomirani agronom i predsjednik HSS-a te aktualni potpredsjednik Gradskog vijeća Novog Marofa Ivica Šantek, savjetnica za nacionalne programe Agencije za odgoj i obrazovanje u mirovini Nevenka Lončarić – Jelačić iz Tuhelja, predsjednica DP-a grada Ivanca Marija Biškup, predstavnica hrvatskog sela i poljoprivrednika na ovoj listi Emica Pogledić, te liječnica obiteljske medicine i predstavnica koalicijskog partnera stranke Pravo i pravda dr Josipa Rodić.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.