Održan Gospodarski forum u Prelogu

Održan Gospodarski forum u Prelogu

Vjeran tradiciji, Grad Prelog organizirao je u petak još jedno izdanje Gospodarskog foruma koji je ponovo okupio gospodarstvenike s područja ovoga grada, te općina Donja Dubrava, Goričan, Mala Subotica i Podturen. Uz izlaganja sudionika i gostiju, održan je niz radionica kao i edukacija o zaštiti od računalnih prijevara u financijskom poslovanju trgovačkih društava i ustanova.Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje govorili su o mjerama poticanja zapošljavanja, a o modelima pomoći poduzetnicima izlagali su predstavnici Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, pozdravio je sudionike skupa, naglasivši da je inicijativa za okupljanjem poduzetnika iznimno važna te je jedan od pokazatelja gospodarske snage i renomea Međimurja. „Teme koje svaki novi Gospodarski forum otvori od iznimnog su značaja u aktualnom trenutku, a domaćim poduzetnicima pomaže da budu u korak s vremenom. U korak s uspjesima naših gospodarstvenika i dalje će potporama i mjerama koračati Međimurska županija“, istaknuo je zamjenik župana.

Gospodarskom forumu nazočili su predstavnica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU državna tajnica Spomenka Đurić, izaslanik Ministra gospodarstva i održivog razvoja Toni Belek, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec, predstavnik HBOR - a Tomislav Marković, predstavnik HPB -a Dominik Živanović, zamjenik župana Josip Grivec,  predsjednik Županijske skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina, predsjednik   saborski zastupnik i gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Čakovec Mladen Križaić, predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Dražen Novak te načelnici Općina i njihovi suradnici. 

Fotografije: emeđimurje

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.