Projekt „Čitanje na kotačima”: Poziv zainteresiranim kreativnim piscima i pjesnicima

Projekt „Čitanje na kotačima”: Poziv zainteresiranim kreativnim piscima i pjesnicima

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof planira provedbu novih radionica u projektu „Čitanje na kotačima'”. Riječ je o radionicama „Kreativnog pisanja” namijenjenih svima koji žele razviti svoj kreativni potencijal u pisanju priča i pjesama. Kroz 20 radionica polaznici će naučiti kako se izražavati u formi poezije i proze te će izraziti svoje unutarnje osjećaje. Osnova kreativnog pisanja nije rad na tekstu već rad na sebi, a ono može biti ogledalo našeg unutarnjeg svijeta, način da se uhvatimo u koštac sa svojim strahovima, nedoumicama, strepnjama i neizraženim emocijama.


- Ako si pisac početnik, ako voliš pisati ili već pišeš kratke priče, poeziјu ili romane, planiraš ili već imaš svoј blog, onda јe ovo pravo mjesto za tebe – poručuju iz novomarofske knjižnice. Radionice su namijenjene piscima početnicima, kao i svima koga zanima pisanje različitih vrsta kreativnih tekstova poput nezaposlenih osoba i svih ostalih zainteresiranih skupina te se provode u sklopu projekta "Čitanje na kotačima".


Zainteresirani se mogu osobno prijaviti u knjižnici ili e-mailom na adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.