Turistička kompanija Aminess nagradila zaposlenike za uspješno odrađen prvi dio turističke sezone

Turistička kompanija Aminess nagradila zaposlenike za uspješno odrađen prvi dio turističke sezone

Turistička kompanija Aminess svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u vrijednosti od 500 kuna za uspješno odrađen prvi dio aktualne turističke sezone. Nagradu, koja će biti isplaćena u kolovozu s plaćom za srpanj, dobit će svi djelatnici koji su zaposleni zaključno do datuma 15. srpnja 2019. uključujući zaposlene na određeno i neodređeno vrijeme, učenike i studente.

Aminess u hotelima i kampovima u Novigradu te u hotelima u Orebiću i na Korčuli, u visokoj sezoni zapošljava 650 djelatnika. Kompanija ima jednu od najviših osnovica za obračun plaće u turizmu, a uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, smještaj te tople obroke kontinuirano ulaže u poboljšanju uvjeta svih svojih zaposlenika i nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri.

Bez obzira na status radnog odnosa, svima je omogućen širok izbor edukacija i programa usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja tima, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja. Aminess je ove godine pokrenuo i projekt Aminess Gourmet Lab koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima.

Uz to Aminessu je posebno važno mišljenje zaposlenika te im projektom Aminess Ideja pruža priliku da izraze svoje mišljenje i daju prijedloge kojima bi se poboljšao rad i odnos s gostima unutar kompanije. Cilj je zajedničkim snagama doći do još boljih rezultata, a zaposlenici s najboljim idejama za svoj će doprinos ostvariti i novčanu nagradu.

Kako bi zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurali još kvalitetniji smještaj kompanija je započela i izgradnju prvog hotela za zaposlenike u Novigradu koji će se prostirati na 2.500 četvornih metara te će biti spreman u 2020. godini.

O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika, ali i certifikat Poslodavac- Partner koji dodjeljuje SELECTIO (tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području ljudskih resursa i potragu za kadrovima; https://www.selectio.hr/poslodavac-partner/).

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.