Dvorac Trakošćan je u suradnji s hotelom Trakošćan organizirao uzbudljiv vikend

Dvorac Trakošćan je u suradnji s hotelom Trakošćan organizirao uzbudljiv vikend

Dvor Trakošćan održao je dvije radionice edukativnog karaktera, a koje su djeci omogućile da se upuste u svijet mašte i izazova. Radionica „Mali detektivi" pružila je djeci priliku da postanu pravi istražitelji, upuštajući se u uzbudljivu avanturu praćenja tragova životinja po dvorcu te potrage za krivcem. Djeca su učila osnove istraživačkog rada, uključujući analizu tragova, intervjuiranje svjedoka i sastavljanje dokaza.

S druge strane, radionica „Zmaj, vještica & tajni prolaz“ bila je namijenjena nešto starijem uzrastu, a djeca su imala priliku uživati u interaktivnom iskustvu punom zabave i učenja kroz misteriozni svijet zmajeva, vještica i tajnih prolaza.

„Zmaj, vještica i tajni prolaz" nije bio samo običan događaj, već interaktivno-edukativno iskustvo koje je potaknulo djecu na razvijanje logičkog razmišljanja, timskog rada i kreativnog rješavanja problema kroz mitove i legende. Središnji dio radionice bio je fascinantni „Put zmaja", koji je vodio djecu kroz skrivene prolaze dvorca Trakošćan, istražujući legende i simboliku zmajeva i grifona.

Dvor Trakošćan je ponosno ugostio ovu zanimljivu radionicu i veseli se budućim događajima koji će inspirirati mlade istraživače i avanturiste.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.