Nakon rekonstrukcije vrijedne 35 milijuna kuna, otvoren novigradski hotel Aminess Maestral

Nakon rekonstrukcije vrijedne 35 milijuna kuna, otvoren novigradski hotel Aminess Maestral

Ovogodišnju turističku sezonu hotelijerska kompanija Aminess nastavila je otvorenjem novigradskog hotela Aminess Maestral s četiri zvjezdice, u čiju je rekonstrukciju smještajnog dijela investirano 35 milijuna kuna.

Iza otvorenih vrata hotela Aminess Maestral goste će tako dočekati čak tristo uređenih soba i kupaonica, pri čemu je posebna pažnja posvećena modernom dizajnu i uređenju koje potpisuje arhitekt Višen Slamar iz renomiranog, porečkog arhitektonskog studija Tissa.

Ovom renovacijom Aminess nastoji podići razinu kvalitete usluge i samog iskustva boravka u hotelu za sve svoje goste. Uz to, ovom je investicijom cilj produljiti turističku sezonu hotela Aminess Maestral i to na cijelu godinu, jer isti može ponuditi niz obiteljskih i sportskih sadržaja, uključujući dječji animacijski program, razne zabavne aktivnosti, 17 zemljanih tenis terena uz more, nogometne terene, opremljen fitness centar s 30 Technogym sprava, teren za beach volley, Punto Mare fun&beach zonu, uređenu šljunčanu plažu s ležaljkama i suncobranima, pool bar, te uređenu šetnicu uz more koja je idealna za trčanje. Aminess Maestral Hotel sadrži i wellness centar koji se prostire na više od 2.500 četvornih metara sa SPA i beauty zonom, te najvećim unutarnjim bazenom u Istri s grijanom morskom vodom. 

Uz sve navedeno, Aminess Maestral Hotel može se pohvaliti bogatom gourmet ponudom, pri čemu je svakako naglasak na korištenju lokalnih namirnica. U a la carte restoranu Oliveto u sklopu hotela održavaju se i ekskluzivni projekti Aminess Wine & Gourmet Nights te Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od chefa Skoke. Nova sezona na rasporedu je i ove godine.

Pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu, a odnedavno i u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila, koji dnevno mogu ugostiti više od 13.000 gostiju.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.