Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar nudi okus destinacije u koktelima s potpisom

Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar nudi okus destinacije u koktelima s potpisom

Hvar je nadaleko poznat kao otok s najviše sunčanih dana u Hrvatskoj, ali i kao otok s uzbudljivim noćnim životom. Stari Grad na Hvaru je najstariji grad u Hrvatskoj i nastavlja biti omiljena turistička destinacija sadašnjice. Valamar spaja baštinu i autohtono s modernim trendovima te nudi jedinstveno iskustvo svojim gostima pozivajući ih da postanu jedno s destinacijom.

U prvom hotelu pod novim brendom [PLACES] by Valamar u Starom Gradu gosti mogu okusiti sve arome destinacije, jer se Valamarov tim iz sektora hrane i pića pobrinuo da se lokalno voće i bilje poput ružmarina, lavande, gorke naranče, masline, grožđa, smokve i drugog osjete u koktelima s potpisom, odnosno koktelima jedinstvenih za hotel.

Proces stvaranja takvog koktela počinje s proučavanjem povijesti destinacije i otkrivanjem široke lepeze aroma. Nakon toga slijedi faza eksperimentiranja i slaganja okusa kako bi se stvorio specifičan doživljaj, te se na koncu gotov koktel unikatnog okusa promovira putem upečatljivog naziva. Tako gosti u hotelu Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar mogu naručiti Fig mule i Olives koji upućuju na od davnina poznatu proizvodnju smokvi, kao i maslinarstvo, zatim Agava fusion, koktel koji istančanom aromom podsjeća da je hvarska čipka od niti agave upisana na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine, te Pharmacy Fizz koji priziva okuse početaka turizma na Hvaru koji je bio zimsko-lječilišnog karaktera.

U našim koktelima gosti mogu osjetiti spoj pića vrhunske kvalitete i lokalnih namirnica. U Valamaru želimo gostu pružiti zaokružen doživljaj ispijanja koktela – od stručne pripreme naših barmena koji kroz ležernu interakciju mogu ponuditi koktel po mjeri gosta, do samog okusa. Stvaranje takvih koktela je kreativan proces koji nas kontinuirano potiče na inovaciju,“ izjavio je Zoran Lukić, specijalist barova u Valamar Rivieri.

Posjetitelji hotela Hvar [PLACES] by Valamar mogu kušati ove i mnoge druge koktele u opuštenoj atmosferi [PLACESPOOL] bara, te iskoristiti sve pogodnosti [PLACESFLEXI] načina plaćanja i potpuno se prepustiti ljepoti mediteranskog načina života.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.