Otvoren novi resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa

Otvoren novi resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa

Tvrtka Hilton jučer je svečano otvorila vrata resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa na jadranskoj obali u Rijeci. Hiltonov najnoviji vrhunski resort smješten je između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, te okružen planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem. Osim toga, hotel se može pohvaliti jednom od najpoželjnijih lokacija tik uz more, kao i privatnom plažom u duljini od 200 metara i vlastitim sidrištima.

U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana. Sve sobe i apartmani imaju pogled na more. Nadalje, u resortu je smješten i prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem gosti na površini od 3700 kvadratnih metara mogu uživati u vrhunskim wellness sadržajima poput finskih sauna, hidrotermalnih bazena i slane sobe s himalajskom soli. Gostima resorta na raspolaganju je i izvrstan fitness centar, otvoren 24 sata dnevno, kako bi i tijekom odmora mogli ostati u formi.

Boje hrvatske gastronomije brani šest restorana i barova, uključujući i fine-dining restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela. Na čelu restorana najmlađi je hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč, koji je svoju prvu zvjezdicu dobio sa samo 27 godina. Ta živopisna i dinamična gastronomska destinacija u sebi spaja jedinstvene okuse Hrvatske s panoramskim pogledom na Jadransko more.

Zajedno s Denijem Srdočem, četriri restorana i bara vodit će naš svjetski poznati chef Miljenko Kosanović. U restoranima The Kitchen i Jedro, koji se nalazi na plaži resorta, gosti mogu kušati jela pripremljena od domaćih namirnica, dok je lounge bar Sunce pored bazena savršen za izležavanje tijekom beskrajnih ljetnih dana i uživanje u veličanstvenim zalascima sunca iza planine Učka uz opuštajuće zvukove lounge glazbe.

Češki investitor JTH Holding u ovaj je projekt uložio više od 105 milijuna eura, a glavni direktor gospodin Jaroslav Třešňák, nerijetko je znao provoditi 24 sata na dan kako bi bio siguran da sve ide po planu jer ovaj resrot smatra svojim životnim ostvarenjem i ulaganjem.

Moj je san ispunjen. Ovo će, uvjeren sam, biti mjesto u koje će dolaziti tisuće gostiju, ali i koje je otvorilo brojna radna mjesta“, izjavio je Třešňák.

O otvorenju resorta i planovima za dalje govorio je i Simon Vincent, Hiltonov izvršni porpredsjednik zadužen za regiju EMEA.

Veselimo se otvorenju resorta u Hrvatskoj, koji će privlačiti cijeli niz različitih gostiju željnih odmora u miru na jadranskoj obali. Znamo da diljem svijeta postoji goruća potreba za putovanjima, kao i da gosti jedva čekaju rezervirati putovanja u inozemna odredišta. S obzirom na to da se svuda u svijetu postepeno ukidaju postojeća ograničenja, veselimo se ponovnom susretu s gostima u našim hotelima i činjenici da ćemo biti domaćini ponovnim okupljanjima članova obitelji i prijatelja. Samo ove godine u Europi planiramo otvoriti 40 novih Hiltonovih objekata, i jedva čekamo započeti s novom erom putovanja“, istaknuo je Simon Vincent, Hiltonov izvršni potpredsjednik zadužen za regiju EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika).  

Veliku pažnju ovaj je resort izazvao i svojim raskošnim izgledom koji se sjajno uklopio u riječki Kvarner, a njegov interijer pravo je nadahnuće inspirirano jadranskim načinom života. Više o posvećenosti vizualnoj reperezentaciji resorta rekao je Gary Steffen, direktor zadužen za globalne brendove tvrtke Hilton.

Hilton Rijeka Costabella izniman je resort i sjajan dodatak našem globalnom portfelju hotela i resorata. Elegantan dizajn hotela, nadahnut krajem u kojem se nalazi, u sebi spaja udobnost i raskoš, kao i bogatu gastronomsku ponudu i predanost pružanju svrhovite usluge, te će svim gostima koji dođu u naš resort osigurati doista nezaboravna iskustva“, dodao je Gary Steffen, direktor zadužen za globalne brendove tvrtke Hilton Hotels and Resorts.

Osim uživanja u već spomenutim sadržajima i uslugama, gosti resorta Hilton Rijeka Costabella mogu biti sasvim mirni od trenutka kada se prijave u resort do trenutka kada se odjave, i to zahvaljujući Hiltonovom programu CleanStay. Od novih mjera koje donosi taj program, svakako treba istaknuti Hilton CleanStay Room Seal, oznaku koja jamči kako se u sobu nije ulazilo otkako je u potpunosti očišćena i dezinficirana, te češće čišćenje svih zajedničkih prostora i fleksibilne usluge hotelskog domaćinstva.

Hotel je dio nagrađivanog programa vjernosti gostiju Hilton Honors, koji pokriva 18 Hiltonovih hotelskih brendova. Članovi programa, koji naprave rezervacije izravno putem Hiltonovih kanala, mogu uživati u nizu različitih pogodnosti, uključujući tzv. payment slider, koji gostima omogućuje da izaberu gotovo bilo kakvu kombinaciju zarađenih bodova i novca kako bi rezervirali svoj boravak u hotelu, ekskluzivne popuste za članove, besplatno korištenje standardnog bežičnog interneta, i pristup mobilnoj aplikaciji Hilton Honors.

Noćenje u sobi s doručkom dostupno je već od 159 eura, a s polupansionom od 229 eura, dok članovi programa Hilton Honors mogu iskoristiti dobivene bodove koristeći alat Points Explorer.

Hilton Rijeka Costabella Resort & Spa nalazi se na adresi Opatijska ulica 9, 51000 Rijeka, Hrvatska. Ako želite saznati više o ponudi resorta ili napraviti rezervaciju, posjetite mrežnu stranicu rijekacostabella.hilton.com

Hilton

Hilton (NYSE: HLT) vodeća je svjetska ugostiteljska tvrtka s portfeljem od 18 svjetskih brendova koji obuhvaćaju više od 6500 objekata s više od milijun soba u 119 zemalja i država. Posvećen ispunjavanju svoje misije da bude najgostoljubivija tvrtka na svijetu, Hilton je u svojoj stogodišnjoj povijesti primio više od tri milijarde gostiju, zauzeo prvo mjesto na popisu najboljih radnih mjesta na svijetu 2019., te je proglašen globalnim liderom industrije prema Dow Jones Sustainability Indexu za 2019. godinu. Hilton CleanStay, predstavljen 2020. godine, program je koji je hotelima širom svijeta donio industrijski standard čistoće i dezinfekcije. Kroz nagrađivani program vjernosti gostiju Hilton Honors njegovih 108 milijuna članova, koji naprave rezervacije izravno putem Hiltonovih kanala, mogu zaraditi bodove za hotelske boravke i jedinstvena iskustva, kao i uživati u različitim pogodnostima, uključujući digitalni check-in s odabirom sobe, Digital Key i Connected Room. Posjetite stranicu newsroom.hilton.com kako biste saznali više o svemu i povežite se s Hiltonom na Facebooku,  Twitteru, LinkedInu, Instagramu i YouTubeu. 

Hilton Hotels & Resorts

Hilton Hotels & Resorts postavio je standarde za ugostiteljstvo širom svijeta, pružajući nove inovacije proizvoda i usluge u skladu s potrebama gostiju. S preko 575 hotela na šest kontinenata, Hilton Hotels & Resorts smješteni su na najtraženijim svjetskim destinacijama. Članovi Hilton Honors programa koji rezerviraju izravno putem preferiranih Hilton kanala imaju pristup raznim pogodnostima. Započnite putovanje na www.hiltonhotels.com i saznajte više posjetom newsroom.hilton.com/hr i praćenjem Hilton Hotels & Resorts na Facebooku, Twitteru, i Instagramu

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.