HVAR [PLACESHOTEL] otvorio vrata uz živu svirku indie benda

HVAR [PLACESHOTEL] otvorio vrata uz živu svirku indie benda

Dugo očekivani prvi hotel pod novim Valamarovim lifestyle brendom HVAR [PLACESHOTEL] u Starom Gradu na Hvaru otvorio je svoja vrata 24. svibnja i već je prvog dana priredio gostima iznenađenje. Nastupom indie-electro benda Soo-Gook, novog imena na domaćoj nezavisnoj sceni, Valamar je obilježio početak ljetne sezone ovog jedinstvenog lifestyle hotela. Elektronika Soo-Gooka, oplemenjena živim instrumentima - električnom gitarom, synthevima i saksofonom - te moćnim vokalom, doprinijela je tome da se vibrantna [PLACESPOOL] zona, poput kakvog mediteranskog trga ili vesele plaže, pretvori u mjesto za druženje i nove susrete, dok su gosti uživali u njihovoj odličnoj muzici i posebno osmišljenim [PLACES] koktelima. 

Sve željne inspiracije za dugo očekivani ljetni odmor pozivamo na SUNSHINE VIBES [PLACESSTREAM] u nedjelju, 6. lipnja od 19:30 do 20:30 sati, koji će dočarati dio atmosfere s otvaranja HVAR [PLACESHOTEL]. Stream će biti dostupan na sljedećim linkovima:

„Obilježili smo 50 dana do otvorenja HVAR [PLACESHOTEL] stream-om DJ seta izravno s gradilišta hotela, a s obzirom na odlične reakcije, odlučili smo nastaviti pričati HVAR [PLACESHOTEL] priču kroz posebno osmišljene evente. Ovaj put, na streamu u nedjelju 6. lipnja, pružamo uvid u novoobnovljeni hotel i jedinstvenu atmosferu koja vas čeka kod nas u Starom Gradu na Hvaru - sloboda odabira i mix dobre zabave, druženja i dokolice, sve začinjeno signature koktelima i dobrom glazbom“, izjavio je Boris Duša, direktor HVAR [PLACESHOTEL].

Projekt Soo-Gook [su-gu] čine Barbara Munjas, Marco Grabber, Dražen Dobrila i Sandro Pettener. Iza ove kombinacije krije se bend čiji je zvuk potentna kombinacija klupsko-bendovske fuzije uz plesni set isključivo autorskih pjesama koji ostavlja dojam da ste na odličnom partiju, a ne na klasičnom koncertu. Naziv benda dolazi od korejske riječi za hortenziju, koja simbolizira raskoš, zajedništvo, ljeto, srdačnost.

Usmjeren na mlađu generaciju, [PLACES] by Valamar novi je koncept za modernog putnika, koji posebno vrednuje jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost. Kombinirajući rado viđenu boho estetiku, fleksibilnost i mogućnost izbora, istodobno pokazuje ljepotu opuštenog mediteranskog načina života i u fokus stavlja jedinstveni doživljaj destinacije i njenih posebnosti. Više o [PLACES] by Valamar brendu, kao i o samom HVAR [PLACESHOTEL] možete pronaći na sljedećem linku: https://www.valamar.com/hr/brand/places.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u poznatim turističkim destinacijama u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.