Awards i World Travel Awards Hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World Luxury Hotel

Awards i World Travel Awards Hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World Luxury Hotel

Svjetska organizacija World Luxury Hotel Awards ove je godine virtualnim putem dodijelila nagrade najluksuznijim hotelima. Među najboljim luksuznim hotelima na svijetu su čak tri Valamarova objekta. Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* najbolji je europski luksuzni otočni resort (Luxury Island Resort) dok je Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5* proglašen najboljim europskim luksuznim resortom na plaži (Luxury Beach Resort). Ova dva hotela tako su već petu godinu zaredom potvrdili Valamarovi status najboljih, a Valamar Collection Imperial Hotel 4* je drugu godinu zaredom ponio titulu najluksuznijeg hotela među povijesnim hotelima u Europi (Luxury Historical Hotel).

Ugledne svjetske nagrade World Travel Awards osvojila su čak četiri Valamarova hotela u tri različite destinacije. Osmu godinu zaredom status jednog od najboljih je potvrdio porečki Valamar Riviera Hotel & Residence 4* koji je ponovno osvojio nagradu najboljeg boutique hotela, dok je Valamar Collection Girandella Resort 4*/5* u Rapcu već četvrtu godinu zaredom potvrdio status vodećeg hrvatskog resorta.

U Dubrovnik i ove godine odlaze dvije prestižne nagrade – Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* sedmu je godinu uzastopno proglašen najboljim hrvatskim poslovnim hotelom, a Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5* je i ove godine izabran za vodeći hotel u Hrvatskoj.

World Luxury Hotel Awards od 2006. godine označavaju vrhunac postignuća u industriji luksuznih hotela. Ova međunarodna nagrada, za čije dobitnike svake godine glasuje preko 300.000 međunarodnih putnika, priznanje je struke hotelima koji su uspjeli postaviti visoke standarde u hotelijerstvu i time se istaknuli od ostalih hotela visoke kategorije.

World Travel Awards dodjeljuje se još od 1993. godine te već 27. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru, i to u širokom rasponu kategorija. Biti nominiran za ovu nagradu velika je čast, a to potvrđuje činjenica što se kandidati biraju glasovima stručnjaka iz turističkog sektora iz cijelog svijeta.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.