Uniline već tradicionalno privukao grupe njemačkih gostiju u Istru

Uniline već tradicionalno privukao grupe njemačkih gostiju u Istru

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji, u Rapcu je u suradnji s dugogodišnjim partnerima već tradicionalno ugostila grupe njemačkih gostiju. Imajući na umu da je riječ o posezoni i izazovnim vremenima, Uniline je time pokazao i svoju fleksibilnost te mogućnost prilagodbe trenutnoj situaciji. 

Uz prilagođene programe koji u potpunosti prate sve epidemiološke mjere i uz smanjene kapacitete Uniline je u rujnu i listopadu ugostio više od 1500 Njemačkih gostiju u Rapcu i u Istri. Unlineovi gosti su u dva tjedna boravka imali priliku upoznati svu raskoš ponude Istre i Kvarnera. Osim uživanja u terapijskim i relaksacijskim programima, njemački su gosti posjetili Pulu, Rovinj, Rijeku, Opatiju, Crikvenicu i Krk, upoznali se s kulturom i poviješću ovih destinacija te uživali u nadaleko poznatoj gastronomskoj ponudi. U prodaji je već i novi program za njemačke goste za sljedeću godinu, a njegovu popularnost ilustrira činjenica da rezervacije već pristižu, kao i da je 15 posto kapaciteta već popunjeno.

Iz Unilinea poručuju da su izuzetno zadovoljni uspješnošću ovogodišnjeg programa, osobito kada se u obzir uzme složenost trenutne situacije i globalno smanjena turistička aktivnost. “Intenzivno smo radili na prilagodbi te smo uložili puno truda kako bi program pripremili prema novim uvjetima i osigurali maksimalnu sigurnost gostiju, djelatnika hotela i svih ostalih uključenih u program. Za nas je ovaj program vrlo vrijedan, iza njega je mnogo iskustva i dugogodišnje suradnje s njemačkim i hrvatskim partnerima te smo veoma ponosni da smo ga i ove godine uspjeli realizirati i gostima prezentirati ponudu Istre i Kvarnera” kazao je Kristian Šustar, direktor razvoja u Unilineu.

Riječ je o dugogodišnjem i iznimno uspješnom projektu Unilinea i hotelske kuća Maslinica d.o.o. iz Rapca koji je u posljednjih 10 godina privukao više od 130.000 gostiju u Istru i Kvarner.  Namijenjen je njemačkim gostima starije životne dobi i inače se provodio u dva termina - u predsezoni i posezoni. Uz okolnosti izazvane globalnom pandemijom, ove godine realizirane su samo jesenske grupe.

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.