Uniline predstavio novi model za privatne iznajmljivače – spremno dočekajte 2021. godinu

Uniline predstavio novi model za privatne iznajmljivače – spremno dočekajte 2021. godinu

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji svoju ponudu usluga upotpunjuje novim poslovnim modelom – uslugom kompletnog upravljanja smještajnim objektom. Od iduće sezone, vlasnici kuća za odmor i vila imat će na raspolaganju tzv. full-service uslugu. Uniline će voditi računa o prihvatu i ispraćaju gostiju, kompletnu brigu o pripremi i održavanju iznajmljenih nekretnina, kao i cijelom procesu najma, uključujući fotografiranje i oglašavanje nekretnine.

Poslovi vezani uz iznajmljivanje smještajnih objekata uzimaju popriličnu količinu vremena, a velik broj iznajmljivača ne stigne se kvalitetno baviti svojom nekretninom. Uz to, nova izazovna vremena više su no ikada istaknula važnost dugoročnog planiranja i profesionalizacije ponude čemu se okreće sve veći broj iznajmljivača.

„Vjerujemo da će naša usluga kompletnog upravljanja smještajnim objektom biti pun pogodak za brojne vlasnike nekretnina koji će uz nas spremno dočekati turističku 2021. godinu. Ideju smo prezentirali još prošle godine na Danima otvorenih vrata, pri čemu su brojni iznajmljivači pokazali interes za ovakav model suradnje, zbog čega vjerujemo da je ovo idealno rješenje za nova vremena u kojima smo se našli te se radujemo sklapanju novih partnerstava. Unilineovo bogato iskustvo u turizmu i veliki know-how najbolja su garancija kvalitetnog upravljanja smještajnim objektima partnera“, ističe Boris Žgomba, Predsjednik uprave Unilinea.

Novi Unilineov model uključuje brigu o svemu. Nakon sklapanja suradnje, iznajmljivači neće trebati brinuti o prihvatu i ispraćaju gostiju, održavanju travnjaka, okoliša, bazena, ali ni čišćenju kuće, pranju posteljine i ručnika. Mali nužni popravci i tekuće održavanje također će biti na Unilineu, odnosno svi oni poslovi kojima se inače tijekom sezone bave iznajmljivači. Unilineovi stručnjaci već su krenuli u pregovore sa zainteresiranim iznajmljivačima i vlasnicima, a nakon razgovora slijedi obilazak kuća za odmor te sastavljanje ponuda koje će biti prilagođene svakom vlasniku ovisno o lokaciji, veličini kuće te sadržajima koje nudi. Uniline će s vlasnicima nekretnina sklopiti ekskluzivni ugovor, no svi se uvjeti prilagođavaju kroz dogovore s partnerima, zbog čega nema straha da iznajmljivač neće moći ugostiti svoje stalne, dugogodišnje goste.

 

Prilikom sklapanja novih suradnji fokus je na kućama i vilama s bazenom koje se nalaze na širem području Pule. Tijekom rujna i listopada u Unilineu će održavati individualne razgovore i dogovore s iznajmljivačima, a svi zainteresirani mogu se najaviti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona +385 52 390 058 i ugovoriti termin sastanka na kojem će imati prilike čuti više o potencijalnoj suradnji i planiranju idućih koraka.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.