Čak 15 Valamarovih hotela i ljetovališta dobitnici nagrade Travelers’ Choice 2020

Čak 15 Valamarovih hotela i ljetovališta dobitnici nagrade Travelers’ Choice 2020

Čak petnaest Valamarovih hotela i ljetovališta dobitnici su nagrade Travelers’ Choice, priznanja koje dodjeljuje najveći portal za putovanja u svijetu - TripAdvisor. Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u 10% najboljih objekata na TripAdvisoru.

Na popisu nagrađenih objekata iz destinacije Poreč su Valamar Riviera Hotel & Residence 4*, Isabella Valamar Collection Island Resort 4*/5*, Valamar Collection Marea Suites 5*, Valamar Crystal Hotel 4*, Valamar Parentino Hotel 4*, zatim Girandella Valamar Collection Resort 4*/5*, Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* iz destinacije Rabac. Na popisu najboljih iz destinacije Rab nalaze se Valamar Carolina Hotel & Villas 4*, Valamar Collection Imperial Hotel 4*, Valamar Padova Hotel 4*, a iz destinacije Dubrovnik Valamar Argosy Hotel 4*, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*, Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5*. Valamar Meteor Hotel 4* iz destinacije Makarska također se našao na popisu najboljih kao i Valamar Obertauern Hotel 4* iz destinacije Obertauern u Austriji.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji u kojima može ugostiti više od 58.000 gostiju dnevno. Valamar je jedan od najvećih investitora u turizam u Hrvatskoj i regiji te je do sada uložio preko 6 milijardi kuna u rast i podizanje kvalitete turističkog portfelja.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.