S Misterion Rivierom krenite Kupom kroz Ozalj - Ozalj & Vrhovac Trail 2020, održat će se 1. kolovoza

misterion novi datum

Novootvorena turistička agencija za ekološke izlete Misterion Riviera poziva na događanje Kupom kroz Ozalj koje se u novom terminu održava 1. koloviza, u Ozlju i Vrhovcu, gdje vas očekuju adrenaliske aktivnosti podijeljene u nekoliko termina. U jutarnjim satima, od 9 do 13 sati možete sudjelovati u petom izdanju atraktivne utrke Ozalj & Vrhovac Trail 2020.Tijekom dana održavaju se tri različite aktivnosti podijeljene kroz nekoliko termina; mogućnost najma popularnih SUP (stand-up-paddleboarding) dasaka za vožnju po Kupi, Spust po Kupi, te GRATIS vožnju električnim biciklima Grada Ozlja.

Misterion Riviera djeluje na principu društvenog poduzetništva i ujedinjuje ponude Područja Kupa koje čine outdoor aktivnosti, izletišta i atrakcije te ih povezuje sa seljačkim domaćinstvima i ruralnim kućama za odmor. Područje na koje se aktivnošću nadovezuuje je Zelena oaza Hrvatske koju čini Karlovačka županija, Lika i Gorski kotar, te Bela krajina sa slovenske strane.

RASPORED DOGAĐANJA

Ozalj & Vrhovac Trail

Novootvorena turistička agencija za ekološke izlete Misterion Riviera poziva na događanje Kupom kroz Ozalj.U jutarnjim satima, od 9 do 13 sati očekuje vas peto izdanje zanimljive utrke Ozalj & Vrhovac Trail. Utrka je putovanje kroz prekrasan krajolik Vrhovačkih brežuljaka isprepletenih vinogradima i šumovitim dijelom do Lović brda koji na samom vrhu ima prekrasan pogled na dolinu Kupe prema starom gradu Ozlju. Za natjecatelje su pripremljene duga, kratka i rekreativna stazu. One spremnije i iskusne trkače očekuje staza od 23.5 km, ostale trkače staza od 16 km, a za trkače rekreatiativce, planinare, hodače pripremljena je staza od 7.5 km. Staze će biti u potpunosti označene, na kritičnim mjestima biti će postavljeni volonteri ili će taj dio staze bit označen s dodatnim putokazima.Organizator utrke je Sportsko društvo Vrhovac, prijaviti se možete putem ovog linka: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1217

 

Popularnost Stand-Up-Paddleboardinga (skraćeno SUP, pojednostavljeno "stojiš na dasci i veslaš") sve je veća pa ako još niste isprobali ovu zanimljivu aktivnost sada je pravo vrijeme za to. Važno je napomenti da su ove specijalne daske prilagođene upravo za plovidbu rijekama.  

Vrijeme je da i Vi iskušate svoju ravnotežu!

Tokom cijelog dana kroz 4 termina bit će moguće iznajmiti SUP daske te uživati u vožnji mističnom Kupom – i to stojeći!

Termini su sljedeći:

1) od 9 do 12 sati

2) od 12 do 15 sati

3) od 15 do 18 sati

4) od 18 do 21 sat

 Cijena po osobi: 300 HRK

Broj osoba: maksimalan broj prijavljenih osoba po jednom terminu 10

Trajanje: oko tri sata

Težina aktivnosti: srednje zahtjevno

Više informacija i prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 099/5484-002.

 NOVO! GRATIS vožnja električnim biciklima Grada Ozlja

Tokom cijelog dana kroz 4 termina moguće je prijaviti se za gratis vožnju električnim biciklima kroz predivan ozaljski kraj koje je za Vas osigurao Grad Ozalj.

Termini su sljedeći:

 1) od 9 do 12 sati

2) od 12 do 15 sati

3) od 15 do 18 sati

4) od 18 do 21 sat

Vožnja električnih bicikala – GRATIS zahvaljujući Gradu Ozlju

Broj osoba: maksimalan broj prijavljenih osoba po jednom terminu 5

Trajanje: oko tri sata

Težina aktivnosti: srednje zahtjevno

Više informacija i prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 099/5484-002.

Spust po Kupi u poslijepodnevnim satima

Nakon naporne utrke zasigurno će Vam pasati osvježenje u našoj krasotici Kupi, stoga je idealno rješenje upravo Spust po Kupi. Vožnja je na rasporedu od 17-19,30h, a polazak je s gradskog kupališta u Ozlju uzvodno u trajanju od cca 1 sat i 15 min, te natrag nizvodno prema gradskom kupalištu – 1 cca sat i 15min.

Cijena spusta uključuje vožnju u profesionalnim raft čamcima uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (kacigu, sigurnosni prsluk za vodu, neoprenske šlapice za vodu, veslo), osiguranje od nezgode, fotografiranje i snimanje go pro kamerom. Snimljene materijale šaljemo elektronskim putem nakon izleta.

Više informacija i prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 099/5484-002.

Vrsta ponude: safari rafting/spust po Kupi

Cijena po osobi: 250 HRK

Broj osoba: minimalan broj prijavljenih osoba 8, maksimalan broj prijavljenih osoba 40

Trajanje: oko 2,5 sata

Težina aktivnosti: lagano

Ponuda obuhvaća: safari rafting vožnju u profesionalnim čamcima Gumotex Pulsar za 8 osoba i Gumotex Orinoco za 2 osobe uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (veslo, prsluk, kaciga, neoprenske šlapice za vodu), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama. Fotografije i snimke šaljemo elektronski nakon izleta.

Napomene: Za spust preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu odjeću bocu vode. Preporučamo da ne nosite mobitel, sat, dragocjenosti i nakit na vodu. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

Sad sve znate, trk na dogovor s najbližima i vidimo se u subotu 25. srpnja u Ozlju i Vrhovcu!

Nemojte da Vam kasnije bude žao što niste bili dio aktivnog eventa “Kupom kroz Ozalj 2020.”!

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.