Aminess Maravea Camping Resort proglašen najboljim kampom u Hrvatskoj

Aminess Maravea Camping Resort proglašen najboljim kampom u Hrvatskoj

Na Danima hrvatskog turizma održanim u Osijeku, novigradskom Aminess Maravea Camping Resortu svečano je dodijeljena nagrada “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ za kamp godine.

Ovo je druga nagrada za Aminess Maravea Camping Resort na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma nakon što je već ranije osvojio priznanje za najbolji veliki kamp.

„Izuzetno smo ponosni i počašćeni ovim priznanjem kojim se potvrđuje kvaliteta Aminess Maravea Camping Resorta. Ovo je nagrada za sav trud i ulaganja kojima smo doveli naš kamp na najvišu razinu. Želim se zahvaliti svim našim zaposlenicima koji svojom ljubaznošću i profesionalnošću omogućavaju najbolji mogući doživljaj našim gostima“, izjavila je Giuliana Marunica Krulčić, direktorica Aminess Maravea Camping Resorta.

Aminess kontinuirano ulaže u podizanje kvalitete usluga u svim svojim objektima, a tako i u Aminess Maravea Camping Resort u čiju su kvalitetu prepoznala i mnoga međunarodna udruženja te mu dodijelila brojne nagrade i priznanja tijekom godina.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.