Domaće rajčice, krastavci i šparoge iz prvih berbi na hrvatskim policama

Domaće rajčice, krastavci i šparoge iz prvih berbi na hrvatskim policama

Pod robnom markom Vrtovi Hrvatske u SPAR-ovim trgovinama kupci od sada mogu pronaći domaće rajčice, krastavce i šparoge iz prvih berbi hrvatske proizvodnje. SPAR Hrvatska posvećuje veliku pozornost svježim i domaćim namirnicama te vjeruje u kvalitetu proizvoda svojih hrvatskih partnera.

Kupcima su na raspolaganju razne vrste domaćih rajčica, važne namirnice mediteranske kuhinje. U bogatoj ponudi domaćih proizvoda nalazi se tako koktel rajčica, okrugla rajčica koja, iako se često koristi za dekoraciju, služi kao izvrstan dodatak jelima. Na policama SPAR-a i INTERSPAR-a kupci mogu pronaći i ukusnu papeletto rajčicu, koja je osim kao toplo predjelo odlična i u salatama. Pod robnom markom Vrtovi Hrvatske nalaze se i neizbježne cherry rajčice, jake crvene boje, izvrsne za pripremu brojnih ukusnih jela.

Osim domaćih rajčica, kupci u ponudi mogu pronaći i domaće salatne krastavce. Ovo povrće svježeg okusa sadrži 90 posto vode čime blagotvorno djeluje na organizam.

SPAR Hrvatska svojim kupcima nudi i hrvatske šparoge, prigodne za pripremu laganih i zdravih jela tijekom proljeća i ljeta dok traje sezona branja divljih zelenih šparoga.

U projekt Vrtovi Hrvatske SPAR Hrvatska uključuje sve više manjih i srednjih domaćih dobavljača, a u planu je da se pod tom linijom proizvoda uključi još veći broj OPG-ova. Voće i povrće, ovisno o sezoni, dolazi iz okolice Virovitice, Vinkovaca, Bjelovara, Čazme, Varaždina, okolice Zagreba, okolice Zadra, doline Neretve i Vrgorca.

SPAR robna marka Vrtovi Hrvatske omogućuje još bolju prepoznatljivost domaćih proizvoda. Proizvodi marke Vrtovi Hrvatske u INTERSPAR i SPAR trgovinama prigodno su obilježeni oznakom 100% DOMAĆE voće i povrće, kako bi kupci mogli jasno prepoznati proizvode koji na police stižu ravno s hrvatskih polja.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.