Valamar višestruki dobitnik nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma

Valamar višestruki dobitnik nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma

U Rovinju su 9. i 10.  studenog održani  Dani hrvatskog turizma na kojima su po prvi puta Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo turizma i sporta dodijelili zajedničke turističke nagrade u 15 različitih kategorija. Nagrađeni su djelatnici Valamar Riviere, kao i Imperial Riviere, a Istra Premium Camping Resort 5* proglašen je Kampom godine.

U okviru Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada, Hrvatska turistička zajednica izabrala je djelatnike godine i dodijelila nagrade “Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine”. Valamarova zaposlenica Lea Sačić iz Lanterna Premium Camping Resorta proglašena je djelatnicom godine u kategoriji “Turistički animator”, dok je u kategoriji “Recepcijski djelatnik” nagrađen Davor Bodetić iz Valamar Parentino Hotela, zaposlenik Imperial Riviere, koja je dio Valamar grupe. Valamar Amicor Green Resort bio je finalist u kategoriji “Unique smještaj godine”, dok je Istrijanska štorija restorana Spinnaker u Poreču bila finalist kategorije “Gastronomski doživljaj godine”.

Nagrada za Kamp godine, i ove je godine pripala Istra Premium Camping Resortu 5* iz Funtane.

„Ove godine smo finalizirali investiciju u Istra Premium Camping Resort, održivi proizvod visoke dodane vrijednosti kako za Valamar, tako i za lokalnu zajednicu. Valamar je u kamp Istru u proteklih sedam godina uložio 81 milijun eura, što uključuje i 7 milijuna eura ulaganja u javnu turističku infrastrukturu, uređenja plaža, šetnica, cesta, igrališta i ostalih sadržaja koji su otvoreni za korištenje lokalnoj zajednici. Nagrada za Kamp godine je još jedno u nizu prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada, za što je zaslužno kontinuirano ulaganje u premium kamping segment u Valamaru te ulaganje u naše zaposlenike koji svojim radom, zalaganjem i neprestanim usavršavanjem doprinose takvim rezultatima“, izjavio je Karlo Grebac, direktor Istra Premium Camping Resorta.

Nagrade koje je Valamar osvojio na Danima hrvatskog turizma priznanje su za izvrsnost u kvaliteti smještaja i usluga, ulaganjima u infrastrukturu, destinacije i zaposlenike te inicijative na području održivosti.

Valamar je za sezonu 2023. uložio dodatnih 20 milijuna eura u primanja djelatnika, povećanja plaća, nagrade, edukacije i programe koji su usmjereni na povećanje kvalitete života djelatnika u destinaciji. Kao najpoželjniji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada za svoje zaposlenike i provodi niz programa nagrađivanja kojima se nagrađuje izvrsnost, zalaganje i izvanredni rezultati.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.