UPUHH dogovorio edukacije za hrvatske hotelijere na prestižnim švicarskim sveučilištima Les Roches i Glion

UPUHH dogovorio edukacije za hrvatske hotelijere na prestižnim švicarskim sveučilištima Les Roches i Glion

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) dogovorila je suradnju s vodećim švicarskim sveučilištima na području turizma Les Roches i Glion. U sklopu ovog partnerstva, članice UPUHH-a dobit će 13 stipendija za odabrane Executive MBA i Master programe. 

Time se našim hotelijerima otvara mogućnost dodatnog vrhunskog obrazovanje na dvije institucije čiji su programi u turizmu među najprestižnijma na svijetu.  

“Ovom suradnjom, UPUHH nastavlja svoju misiju pružanja kvalitetnih obrazovnih programa i informacija svojim članicama kako bi podržali razvoj turističkih kadrova i razvoja turizma u Hrvatskoj. Svake godine organiziramo više od 30 edukativnih seminara i webinara kroz UPUHH Hotel Academy program. Partnerstvom sa sveučilištima Les Roches i Glion, svjetskim liderima u edukacijama u našem sektoru, nastavljamo u tom smjeru, posebno u dijelu edukacije menadžmenta u turizmu jer vidimo interes članica i potrebu za takvom kontinuiranom edukacijom”, istaknuo je Bernard Zenzerović, direktor Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH). 

Kontinuirano obrazovanje turističkih profesionalaca treba biti jedan od strateških prioriteta koji osigurava dodanu vrijednost cijelom sektoru i diže kvalitetu cjelokupne turističke struke, a u konačnici i turističke ponude u Hrvatskoj. UPUHH, kao stručna udruga pruža potporu u edukaciji zaposlenika te kroz mrežu partnerstava s mnogim uglednim ustanovama i stručnjacima nudi mogućnost kontinuiranog usavršavanja kroz razne edukativne seminare, webinare i projekte.  

“Les Roches i Glion ponosni su na ovu suradnju pružajući vrijednu priliku profesionalcima iz hotelijerske i ugostiteljske industrije u Hrvatskoj. Izvršni programi na oba sveučilišta nude fleksibilno okruženje za edukaciju, omogućujući zaposlenim polaznicima da uz redovan posao i svakodnevne privatne obaveze budu u poziciji stjecanja znanja od najeminentnijih stručnjaka u industriji. Oba sveučilišta vesele se dolasku članova UPUHH-a na svojim visoko rangiranim programima”, kazao je Goran Yordanov, regionalni direktor za srednju Europu, sveučilišta Glion i Les Roches.  

Les Roches je jedno od najprestižnijih svjetskih sveučilišta na području turizma, koje se redovito nalazi među prvih pet svjetskih turističkih sveučilišta prema QS World University Rankingu. Glion sveučilište postavlja najviše standarde za akademsku kvalitetu i izvrsnost u hospitality industriji. Danas se Glion svrstava među najbolje svjetske institucije za hospitality i leisure management te se sustavno ističe kao jedna od najuglednijih takvih institucija u svijetu.  

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.