Aminess traži 1000 zaposlenika za sljedeću godinu

Aminess traži 1000 zaposlenika za sljedeću godinu

Turistička kompanija Aminess predstavila je svoju novu kampanju za zapošljavanje pod sloganom „Posao u Aminessu - gdje prijateljstvo čini razliku“. Glavni protagonisti kampanje su renomirani chef David Skoko i poznata blogerica Ella Dvornik koja se na jedan dan našla u ulozi zaposlenika Aminess hotela i kampova.

Aminess je ove godine među prvim hotelijerskim kućama krenuo u pripremu za sljedeću sezonu, a traže ukupno 1 000 zaposlenika za rad na pozicijama kuhara, pomoćnog kuhara, pizza majstora, mesara, konobara, servira-pomoćnog konobara, barmena, recepcionara i sobarica. Aminess zaposlenicima nudi stimulativnu nagradu u iznosu do 5 000 kuna u samoj špici sezone, te isplatu božićnica do 3000 kuna i regresa, smještaj u modernom hotelu za zaposlenike, topli obrok te vrhunske programe edukacije pod vodstvom stručnjaka. U Aminessu ističu da se više od polovine sezonskih zaposlenika vraća raditi u njihove objekte, pri čemu se svake godine materijalni uvjeti rada povećavaju. Uz to, Aminess u edukacije svih svojih zaposlenika u 2022. godini planira uložiti gotovo milijun kuna. Kakvi su radni uvjeti u kompaniji uvjerila se osobno i Ella Dvornik, koja je provela dan u ulozi zaposlenice Aminessa.

 „Bilo je to jedinstveno iskustvo! Osim što sam imala priliku kuhati s Davidom Skokom, što je bilo baš cool, imala sam priliku upoznati vrijednosti koje njeguju u Aminessu i dojmilo me koliko se zapravo ulaže u građenje dobrih i kvalitetnih odnosa između zaposlenika. U jednom danu sam naučila kuhati nešto novo, upoznala divne ljude i otkrila potpuno novi svijet, gdje sam odmah shvatila da to nije klasično mjesto za rad, nego mjesto na kojem baš želiš biti. Od smještaja u modernom hotelu pa do lokacije, ovdje mi je bilo odlično. Jako mi je drago što mogu na neki način pomoći da Aminess stigne do svojih budućih zaposlenika“, izjavila je Ella Dvornik.

Dugogodišnji suradnik Aminessa je i chef David Skoko, koji kontinuirano surađuje s Aminess gourmet timom te svoje znanje već godinama prenosi na zaposlenike Aminess hotela i kampova.

„Moja suradnja s Aminessom započela je 2017. godine na projektu 'Aminess Wine & Gourmet Nights' kroz koji smo gostima predstavljali velike mogućnosti lokalnih namirnica kroz vrhunske menije u više sljedova. Na tim gourmet eventima sudjelovali su i neka od najvećih imena regionalne gastronomije, ali i Aminess zaposlenici s kojima surađujem i na edukacijskom projektu 'Aminess Gourmet Lab'. Kroz taj projekt kuhari i konobari Aminessa učili su i kuhali s vrhunskim edukatorima. Prošli smo sva područja od visoke gastronomije do tradicionalne kuhinje, učili o trendovima u gastronomiji i pripremi jednostavnih kreativnih jela od lokalnih namirnica. Sve to u cilju dizanja svijesti o važnosti cjeloživotnog učenja i dizanja kvalitete usluge u Aminess hotelima i kampovima. Zadovoljstvo mi je raditi s mladim kuharima i kuharicama koje žele učiti i pritom vole uživati u onome što rade“, rekao je David Skoko.

Aminess je za svoje zaposlenike pokrenuo i projekt „Aminess ideja“, a riječ je o programu kojim se zaposlenike potiče na davanje prijedloga vezanih uz poboljšanje radnih postupaka te uvođenje novih usluga ili proizvoda, s ciljem pružanja novih doživljaja gostima u svim Aminess objektima. Najbolje ideje potom se nagrađuju novčanom nagradom do 7 000 kuna. Aminess unutar programa nagrađivanja svakog mjeseca nagrađuje najbolje zaposlenike odjela, mjeseca te bira najboljeg radnika godine.

Aminess hoteli i kampovi u portfelju imaju hotele, kampove i vile visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli i Pelješcu. Smještajne jedinice hotela i kampova mogu ugostiti više od 12.500 gostiju, stoga su sami zaposlenici i njihova edukacija ključni za održavanje visoke razine usluge po kojoj su Aminess hoteli i kampovi poznati među gostima.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.