Za Martinje restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama priređuje posebnu dobrodošlicu svojim gostima, pridružite se

Za Martinje restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama priređuje posebnu dobrodošlicu svojim gostima, pridružite se

Za ovogodišnje Martinje restoran Bernarda u Varaždinskim Toplicama priređuje posebnu dobrodošlicu svojim gostima, pridružite se i vi jer bit će tu posebna špelancija uz krštenje mošta koju će izvesti Krunoslav Čolo, a osim vina goste restorana očekuju i posebni meniji. Zabave neće nedostajati, a što će sve biti ponuđeno na stolu pogledajte na letku na slici. Cijene su umjerene, a ponuda je kao uvijek do sada raskošna.

Restoran Bernarda vraća stari sjaj nekadašnjoj termalnoj rivijeri te nudi specijalno kreirane menije s predjelima, glavnim jelima i desertima ovisno o vašoj prigodi, a uz martinjske menije tu je i raznovrsna ponuda specijaliteta kreirana iz biodinamičnih namirnica i namirnica iz vlastitog vrta te ostalih biranih proizvođača. Sama filozofija pripreme jela od sezonskih namirnica znanog podrijetla ovom restoranu daje jednu sasvim drugačiju notu i specifičnost.  Dio voća i povrća sami i konzerviraju na tradicionalan način tako da se pripremaju izvorna jela domaćega kraja, dajući im autohtoni  okus, ali pripremljena na nov, inovativan način.

Osim dolaska u restorana gosti sve radije i odsjedaju u boutique hotelu Bernarda te bivšem Tonimiru koji tom dijelu Varaždinskih Toplica vraćaju stari šarm i nekadašnju sliku profinjene i elegantne termalne destinacije. 

Za renome restorana i drugih svojih turističkih sadržaja kojima se uskoro pridružuju i novi hotel i popratni objekti skrbe se vlasnici Bernarda Cecelja i Boris Perovski uz angažman vrhunskog osoblja. - Recept je provjeren i naši su gosti zadovoljni jer im nudimo sezonske namirnice - voće i povrće, a mesne delicije radimo od svježe pripremljenoga mesa od poznatih domaćih proizvođača, ističu vlasnici. Zato ne čudi da im gosti rado dolaze i uvijek se na novo vraćaju.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.