Glazba, sunce i more: Ljetni eventi na Baia Beach Baru u Marini Dalmacija

Glazba, sunce i more: Ljetni eventi na Baia Beach Baru u Marini Dalmacija

Baia Beach Bar, najpoznatiji bar u D-Marin marini Dalmacija, ponosno najavljuje niz ekskluzivnih “After Beach” evenata koji će se održavati ovog ljeta. Smješten na jedinstvenoj lokaciji, s kabanama nad morem na poluotoku u obliku palme, Baia Beach Bar postao je sinonim za vrhunski provod i nezaboravne ljetne trenutke.

Ovog ljeta, Baia Beach Bar priprema spektakularne nastupe renomiranih DJ-eva i glazbenika. Serija događanja već je započela, a sljedeće po rasporedu je 13. srpnja kada će DJ Mario MM zajedno s Golden Noise-om i njihovom električnom violinom otvoriti sezonu. Sljedeći na rasporedu je DJ TROXY, koji će svojim ritmovima zagrijati atmosferu 19. srpnja. Već sljedećeg dana, 20. srpnja, DJ Mario MM ponovno će preuzeti DJ pult, dok će 26. srpnja DJ TROXY ponovo donijeti svoje energične setove.

Posebna večer očekuje publiku 27. srpnja kada će DJ MESHI, zajedno s Jakšom Jordesom na saksofonu i plesnom grupom Angels Dance Company, prirediti nezaboravan performans. Početkom kolovoza, točnije 3. kolovoza, DJ MESHI i Golden Noise s električnom violinom stvorit će magičnu atmosferu. DJ TROXY i Angels Dance Company ponovno će ujediniti snage 9. kolovoza, dok će 10. kolovoza DJ JAN i Golden Noise svojim zajedničkim nastupom dodatno zagrijati ljetne večeri.

Sredinom kolovoza, 17. kolovoza, DJ ADAM P i Jakša Jordes na saksofonu pružit će publici još jednu glazbenu poslasticu, a sezona će biti zaokružena 24. kolovoza uz nastup DJ ADAM P-a.

D-Marin marina Dalmacija, gdje je smješten Baia Beach Bar, najveća je i jedna od najmodernijih marina u Hrvatskoj, smještena u srcu Jadranske obale. Nudi prvoklasne usluge za nautičare, uključujući prostrane vezove i suvremene sanitarne čvorove, restorane, trgovine i brojne druge sadržaje. Poznata po svojoj prekrasnoj prirodi i blizini mnogih popularnih turističkih destinacija, D-Marin marina Dalmacija je idealna polazna točka za istraživanje Jadrana. Baia Beach Bar, sa svojim jedinstvenim položajem i ponudom, savršeno nadopunjuje ovu prekrasnu marinu, pružajući gostima nezaboravno iskustvo.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.