Lopar dobio spektakularni Adventure park Avanterra

Lopar dobio spektakularni Adventure park Avanterra

Na Rabu je otvoren najsadržajniji adrenalinski park u Hrvatskoj. Adrenalinski park Avanterra, smješten uz Rajsku plažu u Loparu, nova je atrakcija koja nudi šest staza, dvadeset zip lineova, stijenu za penjanje i quick jump.

Lopar, 13. srpnja 2024. - Turistička zajednica Općine Lopar s ponosom je predstavila najnoviju atrakciju otoka Raba - Adventure park Avanterra. Smješten u prekrasnom Loparu, uz samu Rajsku plažu, ovaj park pruža jedinstveni doživljaj adrenalinskih avantura u prirodnom ambijentu mediteranske šume s pogledom na veličanstveni Velebit.

Na površini od 6000m², Avanterra se prostire na tri razine, nudi šest staza, dvadeset zip lineova te impresivnu stijenu za penjanje visoku čak 10 metara, a najodvažniji posjetitelji mogu iskusiti quick jump s visine od 12 metara. Ovaj park trenutno je najsadržajniji adrenalinski park u Hrvatskoj, što ga čini nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje uzbuđenja i outdoor aktivnosti.

“Avanterra predstavlja značajnu nadopunu bogate outdoor ponude otoka Raba, koji se ponosi sa svojim stotinjak kilometara dugim pješačkim i biciklističkim stazama, outdoor fitness vježbalištima i vrhunskim sportskim natjecanjima. Iz godine u godinu radimo na proširenju turističke ponude otoka Raba, kako bismo osigurali produljenje sezone i pozitivan utjecaj na lokalnu ekonomiju”, poručio je Marin Mušćo, direktor Turističke zajednice Općine Lopar.

Nova rapska atrakcija otvorena je 6. srpnja ove godine i već je privukla brojne posjetitelje različitih dobnih skupina. Turistička zajednica Općine Lopar poziva sve one koji traže avanturu i nezaboravne uspomene da posjete Otok Sreće i Adrenalinski park Avanterra, gdje će imati priliku testirati svoju fizičku spremnost dok uživaju u ljepoti prirode.

Cijene ulaznica variraju ovisno o odabranim stazama i stupnju težine (starter, expert i pro razina), a u ponudi su i obiteljski paketi. Više informacija dostupno je na web stranici na linku: https://avanterrapark.com/.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.