Hook & Cook festival ovoga vikenda u Medulin dovodi Ivanu Bekavac, vrhunsku cheficu iz restorana KUT

Hook & Cook festival ovoga vikenda u Medulin dovodi Ivanu Bekavac, vrhunsku cheficu iz restorana KUT

Nakon uspješna dva izdanja u lipnju i srpnju, u Medulinu se ovoga vikenda ponovno održava jedinstveni street seafood festival Hook & Cook. Tako će u subotu 12. kolovoza na ribarskom mulu u Medulinu ovaj festival još jednom na kreativan način spojiti lokalne ribare, vrhunske kuhare i talentirane glazbenike u zajedničkoj ljubavi prema moru i morskim specijalitetima.

Ova tradicionalna ribarska fešta izvedena na urban i kreativan način uz autohtone namirnice, svježu hranu i fenomenalnu glazbenu podlogu poznatih DJ-eva u Medulinu će u subotu ugostiti vrhunsku cheficu Ivanu Bekavac iz zagrebačkog restorana KUT. Ivana će tako posebno za ovu prigodu pripremati sardine s šalšom i salatom u domaćoj lepinji i pohane muzgavce i kozice u tempuri u obliku fritula s prilogom. 

Raznovrsne morske delicije i riblja jela spremljena prema receptima osmišljenim posebno za ovu prigodu gosti će moći isprobati i ovoga puta, a za glazbenu atmosferu pobrinut će se regionalna umjetnica i DJ-ica Stellarcompanion iz Beograda i predstavnici Velvet festivala.

Hook & Cook se u lipnju već održao u Medulinu kada je gostovala chefica Katarina Vrenc iz restorana Sopal, te u srpnju u Banjolama gdje je kuhala Ana Bako. Tako su posjetitelji do sada imali priliku isprobati dashi pedoće, sardine s šalšom i palentom, tuna cheeseburger, ragu od tune s tortiglionima i brojna ostala zanimljiva i ukusna jela koja su do sada predstavljena na ovogodišnjim izdanjima ovog festivala.

Na festivalu će biti dostupno i limitirano izdanje majica ovogodišnjeg festivala koje su nastale u suradnji s koncept brendom i Studiom Moje More iz Kostrene iza kojeg stoji priznata grafička dizajnerica Rina Barbarić te Ira Barbarić, art i brand manager. Majice dolaze u Vintage white boji, a na njihovoj poleđini mogu se vidjeti svi elementi koji čine glavni vizual festivala, dok prednju stranu krasi ušiveni mali znak ostiju čije su vrhovi prikazani u obliku srca. Osim na festivalu, majice se mogu kupiti i preko Moje More web shopa.

Svi zainteresirani Hook & Cook festival mogu posjetiti ove subote, 12. kolovoza na morskom molu u Medulinu, te još jednom 16. i 17. rujna u Rovinju.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.