Detour za kraj ljeta pripremio je pravu poslasticu

Grupa Detour za kraj ljeta pripremila je pravu glazbenu poslasticu, remix za njihov veliki hit, pjesmu 'Bez tebe' inače treći službeni singl s aktualnog albuma'Tourdetour' koji im je ujedno donio Porin za Najbolju izvedbu grupe s vokalom. Iza remixa stoji priznati DJ i glazbeni producent Domagoj Jakić poznatiji pod umjetničkim imenom Jakka, jedan od najuspješnijih domaćih house izvođača koji je do sada već upisao suradnje s velikanima kao što su Barbara Tucker, DJ PP, Gary Caos, Phil Fuldner, Adrian Hour te visoko kvalitetnim globalnim labelima poput Sony Music Enthertaiment, Pacha Recordings, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa. Ovo nije njihova prva suradnja, naime Jakka je prije četiri godine remixirao jednu od Detourovih najuspješnijih naslova, pjesmu 'Plešem sama' koja do danas na Youtubeu broji oko 300.000 pregleda.

'Vrlo smo zadovoljni s Domagojevim doživljajem pjesme, nešto drugačije, svježe i uz bok recentnim svjetskim glazbenim strujanjima. Već smo imali prilike surađivati s njim i mada dolazi iz nešto drugačijeg glazbenog svijeta veseli nas kada tako mlad i talentiran mladić posveti svoje vrijeme za našu pjesmu. Ne sumnjamo da ćemo nastaviti dalje sa suradnjom te čuti još materijala od strane osobe koja je autentična a opet u doticaju s novim trendovima' dojmovi su autora pjesme Nenada Borgudana.

Ovo ljeto je za Detourovce bilo, a i još uvijek je iznimno radno, gdje su zabilježili oko 20-tak koncertnih nastupa zahvaljujući zasigurno i velikom uspjehu Porinom ovjenčanog albuma 'Tourdetur' u kategoriji Najbolji pop album. Odličan koncertni niz se nastavlja već ovog tjedna gdje popularnu petorku  24.08. čeka nastup u Novigradu, zatim 27.08., slijedi nastup u sklopu Rab film festivala, 30.08. na Špancirfestu u Varaždinu, 14.09. na Rujanfestu u Zagrebu, te 21.09. u Podgorici/Crna Gora u sklopu Art festa. Na jesen je u planu i prvi veći solistički koncert pred beogradskom publikom nakon čega bi na red trebalo doći i Sarajevo.




Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.