Davor Radolfi i vokalna grupa Kreativo u pjesmi „Mila“ slave ljubav, ljeto i vino

Okruglu obljetnicu, 30 godina umjetničkog rada, Davor Radolfi obilježio jeveličanstvenim koncertom na ljetnoj pozornici u Opatiji. Koncert je označio početak njegove turneje Adriatica Latina 2019, a osim najavljene turneje, mnogobrojne poklonike obradovat će i najnoviji Radolfijev singl i spot "Mila"koji je nastao u suradnji s vokalnom grupom Kreativo. Jedini instrument koji ovdje možemo čuti je gitara, a  pjesma autora Primoža Peterce predstavila je novi izazov za Radolfija. Primož i Davor upoznali su se na vjenčanju jedne od najvećih slovenskih pjevačica zabavne glazbe Darje Švajger, a iskreno prijateljstvo njeguju i danas.
"Suradnja sa sastavom koji je proizašao iz matične vrhunske vokalne grupe Perpetuum Jazzile krenula je nakon što sam čuo demo snimku koju mi je poslao Primož. Prvotno ju je on trebao otpjevati s Kreativom, ali mi se pjesma svidjela posebice zato što nisam imao doticaja s takvim žanrom glazbe", objasnio je Radolfi.

Na koncertu kojim je Radolfi započeo najnoviju turneju uz svoj prateći bend Ritmo Loco redali su se mnogobrojni hitovi koji su obilježili njegovu karijeru. Ljubavne balade i obrade mediteranskih pjesama začinile su ljetnu opatijsku večer. 
"Koncert u Opatiji bio je bio je veličanstven, pun temperamenta, plesa, melankolije i svega onoga što sam kroz glazbu želio reći ovih godina i u čemu posebno uživam. Uz moje vrhunske goste i prijatelje pokazali smo sve ono lijepo što čini mediteransku i latino-američku glazbu u sukusu.  Ovime sam započeo i projekt Adriatica Latina koji s nestrpljenjem želimo predstaviti i u drugim gradovima", dodao je Radolfi.

Zorica Kondža s kojom je premijerno izveo obradu njezine pjesme "Đelozija",Bruno Krajcar, klapa More i Ritmo Loco uz posebno raspoloženog iemocijama punog Radolfija bili su savršen spoj, a dugotrajni pljesak ineočekivani zagrljaj unučice Eme na pozornici najljepši su početak velike turneje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.