Romantični trenutak zaustavljen u pjesmi „Po stoti put“, Željko Krušlin & Latino

 

Nakon što se posljednjom pjesmom zapitao 'Gdje je meni pamet bila', a prije toga je opjevao 'Godinu za godinom', glazbenik, čije su pjesme s godinama sve bolje, u ovom slučaju 'slušanije', predstavlja nešto novo.

Romantična balada, prekrasne melodije, 'Po stoti put' novi je ljetni glazbeni adut Željka Krušlina i njegovog vjernog banda Latina. Kao i bezbroj puta do sada u njegovom živopisnom i iznimno bogatom glazbenom opusu, ljubav je Željku bila inspiracija za glazbu i tekst, dok je sve skupa aranžmanom i produkcijom uokvirio njegov prijatelj i suradnik Tomislav Modrić.

'Moji su stihovi kao rasute šarene perle koje skupljam i nižem. Na svakoj od njih zapisana je neka priča, jedan trenutak u vremenu velik kao što je i ljubav velika.

Privilegija je pisati i pjevati o svojim i tuđim emocijama. Dodirnuti nekoga u nešto, tako fino i krhko poput ljubavi, nije to mala stvar. Zato se nadam da ćete se u ovoj pjesmi pronaći, da ćete je voljeti i da će vam biti dobar suputnik.', poručio je ovom prigodom Željko.

Foto: Edita Krušlin

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.