Saša Novak - snimanje spota za pjesmu "Vrijeme"

Snimanje materijala za novi album je već u završnoj fazi, a Saša se prihvatio i snimanja video spota za prvi singl. Spot za pjesmu "Vrijeme" snimljen je na lokaciji "Hafen 2" u Offenbach na Majni, pod vodstvo mladog Christana Jeczmyka, koji je slikao i naslovnicu albuma "Ja sam tu" u izdanju "Croatia Records".

Takođe saznajemo da je i drugi singl na putu. U pjesmi "Volim te još" pojavit će se kao gosti i neki iskusni glazbenici i Sašini dobri prijatelji. Na upit o detaljima suradnje i imenima gostiju, Saša samo izjavljuje: "Prvobitno je pjesma bila namijenjena za tamičenje za pjesmu Evrovizije ...ali kad sam dobio poziv za prijavu pjesme  bilo mi je šteta samo tako ju ispucati, pa sam ipak odlučio da ju uvrstim na svoj album.

Vrijeme, Volim te još, Budi svoj, Vraćam se na cestu, Mogao sam reći, samo su neki od naslova pjesama, a naslov albuma nam Saša  nažalost i dalje ne želi odati.
Izlazak albuma se planira svakako na jesen,  a do tada  uživajmo u koncertima ovog ljeta., a najave za koncerte očekujemo uskoro. Aktualni singl  "Crni gavran" se uspio usprkos jake konkurencije popeti na top liste mnogih radio postaja. 

 

Video: https://youtu.be/3FJ0yR0WmPg

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.