Magazin našao „Lozinku za sreću“

Danas je premijerno puštena u radijski i TV eter nova pjesma grupe Magazin "Lozinka za sreću" iza koje stoji autorski i bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić. Novu pjesmu i ove će godine grupa Magazin predstaviti na CMC festivalu u Vodicama. Svojim snažnim vokalom Andrea Šušnjara pjeva o zatvaranju jedne životne stranice i otvaranju novih. Snažna, samouvjerena i svoja - moto je kojim se vodi Andrea i upravo tu poruku šalje svojoj vjernoj publici i pripadnicama nježnijeg spola:

"Ja sam osoba čvrstog karaktera, rijetko mijenjam mišljenje i stav pa čak i kada je ljubav u pitanju. Upravo o tome govori moja nova pjesma u kojoj sam se odmah pronašla i poistovjetila s njom. Ova pjesma...to sam ja...Inače volim pjevati balade, mislim da mi najbolje pristaju. "

Spot u režiji Lea Bartulice, redatelja koji stoji i iza Magazinovih spotova "Žena, a ne broj"  i "Doktore", snimljen je na čak tri lokacije u Dalmaciji: prekrasnoj povijesnoj utvrdi Sv. Nikole u Šibeniku, Villa na otoku Čiovo i u konjičkim klubu "Natura" gdje Andrea odlazi na satove jahanja i gdje se zaljubila u ove predivne životinje. Upravo je ona htjela da crni pastuh bude glavni lik spota i pokaže svoju ljepotu i snagu te tako u prenesenom značenju ohrabri sve one koji sumnjaju u nove početke. 

 Foto: Damir Dešković

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.