Jakov Mađarić - Mladi pjevač donosi novi hit autorice pjesme za Eurosong

Novi singl mladog pjevača prepoznatljivog vokala Jakova Mađarića „Kako si dospjela tamo“ rezultat je započete suradnje s poznatom autoricom Andreom Čubrić čije pjesme prati najmodernija produkcija koja nije zaobišla ni najnoviji uradak ovog talentiranog Slavonca.  
Nakon odlično prihvaćenih „Ljubavi sam žedan ostao“ i „Kišobran“, Jakov se ovoga puta odlučio za još progresivniji zvuk za koji su zaslužni Andrea Čubrić te Marijo Luketa programing/mix/master.  Ova suradnja pokazuje glazbeni smjer u kojem Jakov želi nastaviti svoju karijeru, nudeći publici radiofonične pjesme koje su u skladu s trendovima svjetske glazbene produkcije. 

"Nova suradnja, novi projekt i možda i još mnogi drugi baš u ovoj kombinaciji… sve je započelo kada nas je spojila zajednička poznanica. Autorica ovog moćnog teksta i još moćnije glazbe/produkcije je jedna od najjačih autorica na domaćoj sceni, Andrea Čubrić koja je zajedno s Marijom Luketom sažela veliku priču u nešto više od tri minute koje su baš po mojoj mjeri. Apsolutno su pogodili svaku emociju, sliku i zvuk koja će u svakom probuditi sjećanje na neke stare, prošle ljubavi… ili pak staviti „čvrsti“ upitnik kako bi promislili o svojim postupcima i ne zapitali se „KAKO SI DOSPJELA TAMO?“. Izuzetno sam sretan što mogu raditi s ovim timom, a ponajviše s osobom koja „proizvodi“ najhrabriji i najmoderniji zvuk u Hrvatskoj i još hrabrije tekstove, s ženom koja je napisala HEROJski tekst za pobjednika Dore 2019" - rekao je o suranji Jakov Mađarić
 
Pjesmu prati emotivan spot za čiju je režiju odgovoran Josip Grizbaher.
"Uz ovu progresivnu stvar, za koju je trebalo puno hrabrosti i ljubav na prvu jer je sasvim nešto novo za mene, nešto drugačije i nesvakidašnje, snimili smo i video spot u suradnji s ekipom s kojom obožavam surađivati. CINEMATIC produkcija iz Osijeka snimila je već dva video spota za mene,  za singlove „Ljubavi sam žedan ostao“ i „Kišobran“… a suradnja se nastavila i na video spotu za „KAKO SI DOSPJELA TAMO“. Oduvijek sam želio crno-bijeli spot, no međutim dosadašnji su iziskivali igru bojama, i napokon je tu. Jednostavan je, odmjeren… odlično izrežiran i snimljen od strane Josipa Grizbahera. Kadrove iz zraka radio Vedran Kliska, direktor fotografije bio je Tomislav Šilovinac." - objasnio je Jakov.

Osim što pjeva, Jakov je i glazbeni urednik te voditelj na radio postaji Našice pa svakodnevno prati aktualnosti iz svijeta glazbe u koji je i sam spremno zakoračio snimivši pjesme koje potpisuju njegovu zanimljivu osobnost.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.