Kad Ivana Kindl i Aftershock obrade Dina Dvornika onda se to pretvori u glazbenu igru

Vokalistica moćnog i raskošnog glasa i dvojica vrsnih instrumentalista u potrazi za prvom pjesmom u koju će unijeti svoj talent i iznijeti je na svoj način zaustavili su se kod kralja funka. Dino Dvornik objavio je 1990. godine danas kultni album "Kreativni nered" i upravo je pjesma s tog albuma mjesto s kojeg kreće novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni. "Nisam mogao s njom" postala je "Nisam mogla s njim", vrhunska vokalistica je Ivana Kindl, a vrsni instrumentalisti su Mario Rašić i Nebojša Buhin. 

Ono što je počelo kao igra - otkrivanje nepoznatoga i spajanje nespojivoga - koja je rezultirala za nagradu Porin nominiranim instrumentalnim albumom "Aftershock" danas postaje bend s prvim singlom. "Nisam mogla s njim" novo je čitanje Dvornikove poetike, a eterični vokal Ivane Kindl, dobitnice dva Porina čije su pjesme zadnjih godina među najemitiranijima u radijskom eteru, na novu razinu diže skriveni dragulj s albuma "Kreativni nered".

Kindl, Rašić i Buhin poznata su imena i stari suradnici u novoj glazbenoj avanturi - obrada koju su iznijeli zvuči kao posve nova pjesma - svježe i plesno žensko čitanje Dina Dvornika znači samo da će ovaj trojac sve čega se dotakne pretočiti u radijski hit. "Love radio" je album u nastajanju, a obuhvatit će obrade ovom trojcu dragih pjesama. Osim njih, na singlu "Nisam mogla s njim" sudjeluju i Abel Kovačević na bubnjevima, Jurica Leikauff na klavijaturama dok je sve snimljeno pod producentskom palicom Dragutina Smokrovića Smokve. Režiju spota potpisuje Damir Štrbe.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.