Picksiebner i Cinkuši objavili spot za pjesmu „Vođe“ uoči koncerta u Boogaloo-u

Picksiebner i Cinkuši objavili spot za pjesmu „Vođe“ uoči koncerta u Boogaloo-u

Uspješna dugogodišnja suradnja dvaju bendova, Picksiebnera i Cinkuša, urodila je i prvim zajedničkim singlom "Vođe" čiji tekst i glazbu potpisujuMarko Bregant i Zoran Perić. Za audio produkciju singla zaslužan je više puta Porinom ovjenčani producent Dragutin Smokrović – Smokva, a spot je režirao Tomislav Fiket s kojim su Cinkuši već surađivali.
Pjesma "Vođe" nastala je pod utjecajem svakodnevnog zavirivanja u "televizijske izloge", a uloge bendova u pjesmi smišljeno su podijeljene. Tako je uloga Picksiebnera više narativnog karaktera te su zaduženi za glazbenu pratnju i dočaravanje specijalnih efekata u pjesmi, dok su Cinkuši, na sebi svojstven način, odgovorni za vokalnu izvedbu refrena. Sâm refren pjesme ujedno je i oda "Velikom vođi", a tko je Vođa, on, ona ili oni, na svakome je od vas da to otkrije i zamisli.
"Vođe" ćemo vrlo brzo imati priliku čuti i uživo na nadolazećem zajedničkom koncertu u klubu Boogaloo, 13.4., koji je ujedno i prvi zajednički cjelovečernji koncert bendova. Početak koncerta zakazan je za 20h, a za ulogu zagrijavanja i after partya zadužen je Kova Valungar Martinbreški.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.