Fenomen Tomislava Bralića i klape Intrade: Već 12 godina održavaju tradicionalni zagrebački koncert

Tradicionalni predbožićni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade ove će se godine održati 1. prosinca u  Areni Zagreb. Fenomen  koncertnih spektakala Tomislava Bralića i klape Intrade traje već 12 godina! Interes za ovaj koncert je vrlo velik i danas će biti rasprodan parter i donji ring tribina, a u prodaji je ostao još samo gornji ring!

Prosinački koncert za zagrepčane tradicija je koja traje od davne 2006. godine kada su nastupili u Lisinskom, a do sada su nastupili u gotovo svim dvoranama, od Arene Zagreb, KD Vatroslav Lisinski, Doma sportova i KD Dražen Petrović.Velika vijest je da će Klapa nastupati u tri Arene unutar dva mjeseca! U zagrebačkoj Areni Zagreb 1.12., splitskoj Areni Spaladium 7.12. i ljubljanskoj Areni Stožice 1.2.

Kao i svake godine Klapa Intrade priprema nezaobilazne hitove poput 'Zalutali pogled', 'Zora bila', 'Zašto uvik pivam', 'Prijatelju', 'Croatio iz duše te ljubim', 'Cviće', 'Ispod tvoje boloture', 'Stina pradidova' i mnoge druge koji će tradicionalno ovaj koncert pretvoriti u događaj godine koji se ne propušta. Snagom i besprijekornošću svojeg nastupa Intrade su publiku uvijek uspijevali zaokupirati pjesmom i tekstovima, ali i lijepim iznenađenjima. Posebna gošća božićnog koncerta ove godine biti će legendarna Radojka Šverko i Tony Cetinski. 

Zagrebački koncerti klape Intrade poznati su po ispunjenim dvoranama, širokim osmjesima publike i emotivnim nastupima izvođača. Koncert je to kojem se fanovi vraćaju iz godine u godinu.

Tradicija njihove božićne priče počela je još 2006. godine u KD 'Vatroslav Lisinski' gdje su im gosti bili Oliver Dragojević, Đani Stipaničev, Davor Pekota, Ante Sikirić i klapa Kogul, a koncert su organizirali producent Zvonimir Sunara – Suki i Branko Paić iz Scardone koji to rade svih 12 godina. 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.