Ivan Rapić Inno predstavlja svoj novi singl „Tražim te“

Splitski kantautor Ivan Rapić Inno predstavlja svoj novi singl 'Tražim te'. Kako nam je rekao, pjesma je snimljena prije nekog vremena i evo tek sad je došlo vrijeme za njezinu objavu.

"Čekao sam da se sve nekako posloži, a naravno i spot je danas vrlo bitna stvar. Ipak spot može dočarati pismu u punom svjetlu. Što se tiče teksta, glazbe i aranžmana, kao i uvijek sve radim sam. Smatram da tako najuvjerljivije mogu iznijeti to što osjećam, a mislim da vrlo teško mogu iznijeti tuđi život, tuđe iskustvo. Možda ako bi me neki tekst pogodio ono, kako se kaže u srž. Onda bih možda i otpjevao." - o svom je kreativnom putu prenio Inno. 

Ivan Rapić se pojavljuje i u ulozi redatelja jer je od početka imao sliku kako vizualizirati svoje riječi i glazbu. "Tražio sam jezero i šumu pa mi je Ramsko jezero bilo idealno ... Stvarno fantastično mjesto. Nije da ni kod nas nema takvo što, ali htio sam baš tamo. Dopalo mi se na prvu. Spot je snimao  talentirani Andrija Jurčević, svakako ga moram ga spomenuti. Momak je tako mlad, a svaki kadar mu je fantastičan. Uvik zna šta radi. Zahvale idu Marini Antunović na sudjelovanju u spotu. Napravila je to baš, baš profesionalno. Sve je ispalo ono TOP!"  - za kraj je podijelio Inno.  

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.