Jelena Rozga užarila Internet

 „Ostani“ je naziv njenog novog singla koji je napisala njena kolegica Emina Jahović, a aranžmanski savršeno upakirao Darko Dimitrov.

 “Pjesma me je kupila na prvu  i zaista sam morala “ostati” u ovoj priči na koju sam veoma ponosna jer je potpisuje moja prijateljica i sjajna pjevačica Emina Jahović koja je još jednom pokazala da je sjajan autor. Suradnja je bila opuštajuća i jednostavno smo se pronašle, senzibiliteti su nam se poklopili, a pjesma je ta koja nas je ujedinila. Što se spota tiče, stavili su me ponovo pred izazov, ali i vratili u davne dane kojih se uvijek rado sjećam. Jednom balerina, uvijek balerina”, rekla je Jelena.

 I Emina je imala samo riječi hvale za Jelenu s kojom je po prvi put na ovakav način surađivala: “Jelena je divna. Odmah sam vidjela nju u ovoj pjesmi. Mislim da će publika biti ugodno iznenađena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno i zaista mislim da će se to osjetiti i u pjesmi. Karizma koju Jelena nosi i kako izvodi pjesme, a pogotovo “Ostani” ostavit će vas bez daha.”

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.