Tko kaže da kontinentalna klapa ne može zvučati poput prave dalmatinske

Klapa Kolapjani iz Siska već više od 17 godina gušta u dalmatinskoj klapskoj pjesmi, kako u izvornim klapskim napjevima tako i u obradama popularnih dalmatinskih pjesama.

Tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja sudjelovali su na svim značajnim klapskim festivalima od Festivala dalmatinskih klapa u Omišu gdje su između ostalih osvajali i glavne nagrade, preko Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu, do raznih klapskih susreta diljem Hrvatske. Do sada imaju snimljenih nekoliko a cappella pjesama objavljenih na raznim kompilacijama.

Sada se po prvi puta predstavljaju široj javnosti vlastitom skladbom 'Da kraj tebe zaspin vilo', čiju glazbu potpisuje Dalibor Pirc, tekst  Štefanija Soldan, a produkciju Toni Eterović, a klapski aranžman  voditeljica klape Marijana Ivšić Kolić.

Prvi spot klape Kolapjani za prvu autorsku pjesmu donosi romantičnu priču zaljubljenog para koji se kroz portal vraća u mladost. Spot je snimljen u Sisku na lokacijama starog grada (Muzej grada Siska), starog mosta i u restoranu Bokun. Autor glazbe je Dalibor Pirc, autorica teksta Štefanija Soldan a sve je aranžirao Dalibor Pirc.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.