Romantični spot za pjesmu „Moja lipotice“ Mate Grgata i Ene Poljak

Nakon zapaženog nastupa na Splitskom festivalu Mate Grgat i Ena Poljak predstavljaju spot za duet 'Moja lipotice'. Kadrovi spota 'Moja lipotice' nastali su ovih dana na Murteru u Betini, a spot je nježan i romantičan, baš kao i sama pjesma. Režiju spota potpisuje Tomislav Pović. Pjesmu potpisuje Darko Bakić, a u tekstu mu se pridružila Luca, dok su nježan aranžman i produkciju kreirali Vedran Baotić i Marijan Brkić Brk iz Parnog Valjka.

- Pripala mi je velika čast i prilika da ponovno drugu godinu zaredom nastupim na središnjem kulturnom događaju grada Splita. Drago mi je što pjevam pjesmu koja će svojom melodijom doprinijeti želji vodstva Festivala da se vrati taj melodijozni stil koji smo odavno zavolili. Pjesma je prožeta lijepom i prepoznatljivom melodijom ispunjenom toplim ljubavnim stihom čime se nadamo da će vrlo brzo doći do srca publike. 

Pjesma  govori o starijem bračnom paru koji su u trenutku intimne i romantične atmosfere otvorili dušu jedno drugome i počeli pričati o tome kakva je bila ta njihova ljubav, koliko je plodova dala i koliko će još trajati.  Spot se ponovno snimao sa provjerenim timom 'Tonfilma', i ovog puta zahvaljujem se mojoj izdavačkoj kući Scardona na brzoj realizaciji i stvaranju ovog spota, kazao je Mate Grgat.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.