Projekt dm akademija osvojio nagradu Learning Disruption Award

Projekt dm akademija osvojio nagradu Learning Disruption Award

Projekt dm akademija u sklopu kojeg dm svoje djelatnike educira za zanimanje drogerist, proglašen je najboljim na natječaju Learning Disruption Award. Prvo mjesto projektu dm akademija žiri je dodijelio zbog inovativnog i digitalnog pristupa edukaciji djelatnika i zbog doprinosa razvoju tvrtke. Vrijedno priznanje struke dm-u je dodijeljeno u sklopu Learning Disruption konferencije, prve konferencije u regiji koja se bavi inovativnim i digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju.

Stručni žiri natječaja činili su Ivana Krajinović, direktorica Odjela upravljanja ljudskim potencijalima u Styrija Grupi, Zoran Jančić, voditelj i konzultant projekata za digitalno obrazovanje u Algebri, Aco Momčilović, predsjednik MBA Croatia i Snježana Šlabek, stručnjakinja za digitalno učenje, CISS, Ltd. Kriteriji za odabir pobjednika bili su visok stupanj inovativnosti u primjeni digitalnih metoda učenja te doprinos dostupnosti znanja, brzini učenja i razvoju ljudi u kompaniji.

 „U dm-u snažno vjerujemo u snagu kontinuirane edukacije djelatnika i zato puno ulažemo u njihov profesionalni razvoj. Redovito osmišljavamo i usavršavamo razne oblike edukacija i treninga, a dm akademija jedinstven je projekt na koji smo silno ponosni. Jedna od njegovih posebnosti je i blended learning, odnosno digitalizirano učenje putem online platforme u kombinaciji s redovnom nastavom.  Velika nam je čast što je upravo dm zavrijedio nagradu Learning Disruption Award koja nam predstavlja vrijedno priznanje struke o uspješnosti naših edukacijskih metoda i pristupa“, rekla je Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih resursa u dm-u, prilikom svečanosti dodjele nagrade.

Osnivanjem dm akademije dm je u Hrvatskoj 2017., nakon provedenog pilot-projekta, prvi od svih dm zemalja započeo sa školovanjem djelatnika za zanimanje drogerist. Projekt se u Hrvatskoj otada uspješno provodi, a osim djelatnika dm Hrvatske, u njemu sudjeluju i djelatnici dm Srbije i dm Bosne i Hercegovine koji tijekom edukacije stječu znanja zahvaljujući kojima kupcima mogu osigurati još bolju uslugu i stručne savjete. Do sada je 20 polaznika dm akademije diplomiralo i dobilo certifikat za drogeriste, a trenutno ih je na školovanju 60.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.