Sanja Pilić objavila novi nastavak priče o Maši: „Maša i zima“

Sanja Pilić objavila novi nastavak priče o Maši: „Maša i zima“

Sanja Pilić  objavila je novi nastavak priče o Maši – jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj – „Maša i zima“. Ovo je osamnaesta priča o djevojčici  osmogodišnjoj Maši koja svojim zgodama  uljepšava dječji svijet. U ovom se nastavku Maša upušta u pravu zimsku avanturu. Maša voli zimu, ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice. Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.

Sanji Pilić posebno zadovoljstvo donosi pisanje o djeci i za djecu, a to dokazuje serijal priča o Maši koje svake godine marljivo piše. Maša je razlog zašto djeca čitaju i razlog zašto zavole čitanje, a priče o Maši pisane su za sve početnike u čitanju. Ove iznimno zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole. Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama Nike Baruna. Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim zgodama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice.

U svojoj dugogodišnjoj i bogatoj karijeri Sanja Pilić objavila je 35 knjiga za djecu i odrasle i 30 slikovnica. Djela ove autorice dobila su brojne nagrade a publika joj ostaje vjerna desetljećima zbog čega je već nekoliko godina najposuđivanija domaća autorica.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.