Hari Rončević trosatnim koncertom obilježio prvih 25 godina glazbene karijere

Hari Rončević trosatnim koncertom obilježio prvih 25 godina glazbene karijere

Već 25 godina splitski kantatutor Hari Rončević osvaja srca mnogobrojne publike ispisanim tekstovima i otpjevanim stihovima, a ovog je vikenda u Domu sportova i obilježio prvih 25 godina stvaralaštva! Na repertoaru se našao presjek od tridesetak pjesama, među kojima njegove najveće uspješnice od početka karijere pa sve do danas. Koncert je otvorio pjesmama 'Još ne znam kud s tobom' i već od prve pjesme oduševio fantastičnu publiku koja tijekom koncerta pjevala zajedno s Harijem i uživala u dobroj atmosferi koncerta koji je tek započeo! Nastavile su se nizati 'Getanin' i 'Sve dok dišen', 'Još ovaj put', 'Buntovnik s razlogom', 'Zemlja i stina', 'Još te uvijek osjećam u sebi', 'Moje si more' i brojne druge uspješnice. 

Obljetničkom koncertu pridružili su i glazbeni gosti, a prva gošća večeri bila je Mia Dimšić koja je s Harijem u duetu izvela pjesmu 'Ako voliš me' , koju je u originalu otpjevao Oliver Dragojević, a kako je Mia poručila, duet s Harijem Rončevićem za nju bilo ostvaranje srednjoškolske želje.

Nakon emotivne izvedbe, Hari je zajedno s publikom nastavio uz 'Još tvog je poljupca' i 'Kome ćeš sad', nakon kojih su mu se na pozornici pridružili dragi prijatelji i kolege glazbenici, klapa Cambi s pjesmom 'Ne more mi bit'. Odlično raspoložena publika ni na trenutak nije krila oduševljenje glazbenim gostima, a niz je nastavio i Neno Belan koji je uz klapu Cambi i Harija otpjevao 'Kada jednom ovom zafalim se tilu' te samostalno izveo jedan od svojih najvećih hitova 'Dotakni me usnama'. Nakon mnogobrojnih otpjevanih  hitova nastalih tijekom karijere, za kraj obljetničkog koncerta Hari je izveo i nekoliko obrada neđu kojima su se našle pjesme  Guns'n' Rosesa, The Doorsa, Azre.. te dostojno, kako i sam kaže, svi zajedno obilježili prvih 25 godina glazbene karijere: 

"Dostojno smo proslavili 25 godina moga rada i načina na koji sam radio – s malo medijske pompe, kako sam i radio svih ovih godina. Nadam se, a i mislim da svi koji su bili da su zaista uživali na koncertu i da zaista mogu reći da je koncert bio jedinstven. Po onome što sam čuo - koncert je bio iznad očekivanja, gosti su bili fenomenalni, a u publici je atmosfera bila maksimalno pozitivna i svi su pjevali gotovo tri sata sa svima nama. Prezadovoljan sam proslavom mojih 25 godina! - izjavio je Hari Rončević o koncertu"

Foto: Violeta Juras 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.