Sopranistica Antonella Malis koncertom „La primavera“ slavi 21 godinu svoje karijere

Sopranistica Antonella Malis koncertom „La primavera“ slavi 21 godinu svoje karijere

Sopranistica Antonella Malis koncertom „La primavera“ slavi 21 godinu svoje karijere Sopranistica Antonella Malis slavi 21 godinu svoje karijere koncertom koji će se održati 4. travnja u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Malis je u svojoj međunarodnoj karijeri ostvarila je uspješne suradnje s mnogobrojnim glazbenicima i ansamblima poput orkestra Original Wiener Strauss Cappelle iz Beča i zapažene nastupe u najprestižnijim koncertnim dvoranama kao Tatjana u operi "Evgenij Onjegin" s Moskovskim državnim simfonijskim orkestrom u sklopu Europskih turneja. Pored glumačkih ostvarenja u dramskoj predstavi "Amadeus" i mjuziklu "Nunsens" ("Redovnice nastupaju") u zemlji i inozemstvu (EU/Kanada), s gitaristom, prof. Goranom Listešom promovirala je zajednički album "Canzone Napoletana" izdavačke kuće Scardona

- Baš kao i svako novo proljeće, godišnje doba u kojem se priroda iznova budi u prepoznatljivim, ali uvijek novim bojama životne radosti i kreativnost, takvih je svih mojih 21. godinu umjetničkog djelovanja. Ovim koncertom simbolična la primavera  osjećaja, nastavljam dalje uz moje posebne goste: Max Hozića, Gorana Listeša, Davor Pekota, Marina Tomašević,  Mate Grgat, Abbazia, Band and aid most i naravno, goste iznenađenja – rekla je Antonella uoči priprema za koncertnu večer.

U umjetničkom djelovanju kroz dvadeset i jednu godinu toplim i iskrenim estradnim nastupom, elegantnim i profinjenim glasom osvaja srca publike diljem svijeta.

Nove glazbene interpretacije, zanimljivi gosti, sjećanja na romantični Napulj, nostalgični fado, šarm francuske šansone, ljepota i mistika belcanto arija opernih klasika i operetnih velikana, najljepše ljubavne balade svjetskih i hrvatskih evergreena, songovi mjuzikla... Svi ti glazbeni žanrovi ove suptilne umjetnice kriju se u koncertnoj večeri "La Primavera", dvadeset i jednoj godini retrospektive karijere, koja će se održati 4. travnja u maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga.

Foto: Igor Kelčec 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.