Slavljenički koncert „Vojnik pod zvijezdama“ Tonyja Cetinskog oduševio je prepunu Arenu Zagreb

Slavljenički koncert „Vojnik pod zvijezdama“ Tonyja Cetinskog oduševio je prepunu Arenu Zagreb

Već sa prvim taktovima pjesme 'Umirem 100x dnevno' na samome početku, najbolji rođendanski party mogao je započeti.

Najemitiraniji, ali i najtraženiji izvođač u posljednjih nekoliko godina, na najljepši mogući način proslavio je svoj rođendan, ali i velikih trideset pet godina i više nego uspješne glazbene karijere.

Pjevalo se i slavilo na sav glas, a dva i pol sata bila su prekratka za cjelokupan presjek svih godina maestralnog rada na glazbenoj sceni, što nije nimalo lak posao, ali sve je to lakše kada imaš pored sebe odličan tim i publiku svih generacija.

'Blago onom tko te ima', '23. Prosinac', 'Nek' te zagrli netko sretniji', 'Kad bi dao Bog', 'Kad žena zavoli', 'Umirem 100x dnevno', 'Ako to se zove ljubav', 'Budi uz mene', 'Onaj ko te ljubi sretan je', 'Od milijun žena', 'Vojnik pod zvijezdama' i aktualni singl 'Tebi sve dugujem' samo su neke od pjesama koje su se našle na koncertnom repertoaru, a sve je bilo popraćeno spektakularnom produkcijom i vrhunskom scenografijom, a ponajprije zvukom.

Poznat po svom jedinstvenom glasu i bezvremenskim hitovima, nebrojeno puta je pokazao da njegova glazba prelazi granice, i spaja ljude.

Iznenađenja nije nedostajalo; na samoj pozornici Tonyja je dočekala rođendanska torta, a cijela dvorana u sav glas zapjevala je 'Sretan rođendan'.
Dok je ispred Hrvatske diskografske udruge, Tonyju uručena i plaketa, Multi Platinum Award za 35 godina vrhunskih diskografskih dostignuća!

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.